Affidea Páciensportál belépés, online lelet lekérdezés

Hirdetés

Az Affide Európa vezető orvosdiagnosztikai szolgáltatója. A Magyarországon 1991-ben alapított vállalkozás 300-nál is több diagnosztikai centrumot működtet. Az Affidea élen jár az MR- és a CT-vizsgálatok alkalmazásában. A cégcsoport lépést tartva az orvostudomány fejlődésével a legkorszerűbb diagnosztikai eljárásokat és technológiákat alkalmazza a legmagasabb egészségügyi ellátási színvonal fenntartása érdekében. Az alábbiakban az Affidea Páciensportál belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Affidea Páciensportál belépés, online lelet lekérdezés asztali számítógépen

  1. Az Affidea Páciensportál megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.affidea.hu/paciensportal webcímet.
  2. Miután megnyílt a Páciensportál kezdőoldala, az oldal középső részén kattintsunk a ‘Belépés a Páciensportálra’ mezőre.
  3. A belépési oldalon (lelet.affidea.hu) írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, valamint az általunk beállított jelszót.
  4. Kattintsunk a belépés gombra.
  5. Amennyiben helyesen írtuk be a belépéshez szükséges adatainkat, a rendszer automatikusan bejelentkeztet a regisztrált felhasználók számára hozzáférhető online felületre.

A belépés megkezdése az Affidea Páciensportálon

Affidea Páciensportál belépés, lelet lekérdezés és megosztás


Affidea Páciensportál belépés mobiltelefonon, táblagépen a leletek lekérdezéséhez

Az Affidea Pácensportál külön mobil applikáción keresztül jelenleg nem elérhető. A portál megjelenésének rugalmas kialakítása lehetőve teszi, hogy a leletekhez bármilyen kijelzőméreten hozzáférjünk a fentebb ismertetett módon.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása az Affidea Páciensportálon

  1. Nyissuk meg a Páciensportál belépési oldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://lelet.affidea.hu webcímet.
  2. A belépési oldalon a jelszóbeíró mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre.
  3. Írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra.
  4. A rendszer automatikus üzenetet küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges információkat.

Affidea Páciensportál belépés – Elfelejtett jelszó,  új jelszó igénylése a Páciensportálon

Affidea Páciensportál, új jelszó beállítása

Kapcsolódó oldalak

 

Fotó forrása: affidea.hu, lelet.affidea.hu