AliExpress belépés, AliExpress bejelentkezés

Az AliExpress egy Kínában működő online kiskereskedelmi szolgáltatás, amely az Alibaba Group tulajdonában van. A 2010-ben indított online vállalkozás elsősorban kínai gyártók termékeit értékesíti világszerte. Az AliExpress óriási népszerűségnek örvend köszönhetően óriási termékkínálatának és rendkívül versenyképes árainak. Az alábbiakban az AliExpress belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre..

AliExpress belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

 1. Az AliExpress nyissuk meg erre a linkre kattintva, vagy gépeljük be a böngésző címsorába a https://www.aliexpress.com weboldal címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. A megnyíló, alapesetben angol nyelvű oldalon a már regisztrált felhasználók a felső menüsor jobb szélén található ‘Account’ menüpont ‘Sign in’ almenüpontjára kattintva, majd a bejelentkezési adatokat megadva (e-mail cím vagy tagsági azonosító, jelszó) beléphetnek a weboldalon a saját fiókba.
 3. A belépéshez kattintsunk a ‘Sign in’ elnevezés gombra a bejelentkezési űrlap alján.
 4. Ha rendelkezünk Facebook, Twitter, Google, Apple, VK vagy Instagram fiókkal, a fent leírt módon megnyitott bejelentkezési ablakban beléphetünk a felsorolt fiókok használatával is.
 5. Amennyiben elfelejtettük a jelszavunkat , a ‘Forgot password?’ linkre kattintva kérhetünk újat, amelyet a ‘Sign in’ gomb alatt találunk.

Az AliExpress.com belépési oldala

AliExpress belépés, AliExpress bejelentkezés oldala

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

 1. Kattintsunk az ‘Account’ menüpont ‘Sign in’ almenüpontjára.
 2. A megnyíló bejelentkezési ablak alján kattintsunk a ‘Forgot password?’ linkre.
 3. Az újabb megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket vagy tagsági azonosítónkat.
 4. Érvényesítsük a beírt adatokat a ‘Validate’ csúszkával, és írjuk be a képernyőn megjelenő ellenőrző kódot.
 5. Ha érvényes volt a beírt adat, küldjük el az adatokat a ‘Submit’ gombra kattintva.
 6. Automatikus e-mailt fogunk kapni levelezőnkbe a jelszavunk cseréjével kapcsolatban, és az ott leírtakat követve új jelszót állíthatunk be. Ha már nem él a regisztráció során használt e-mail címünk, kérhetünk ügyfélszolgálatos segítséget, amelyet szintén a ‘Submit’ gomb megnyomása után kezdeményezhetünk.

Az új jelszó beállításának megkezdése

AliExpress elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: aliexpress.com