Árukereső belépés, Árukereső bejelentkezés

Az arukereso.hu árösszehasonlító portál 2004-ben indult el hódító útjára, a magyar piac mellett regionális szolgáltatóként a környező országokban is jelen van. Hazánkban több, mint 4000 webshop több millió terméke között böngészhetünk az Árukereső felületein. 2015 áprilisától az online vásárlás lehetőségét is bevezették annak érdekében, hogy még egyszerűbbé és gyorsabbá tegyék a vásárlást a felhasználók számára. Az alábbiakban az Árukereső belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Árukereső belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A belépési folyamat megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.arukereso.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A belépéshez kattintsunk a lap tetején látható három ikon közül a jobb szélső ‘Felhasználó’ ikonra.
  3. A megnyíló belépési oldalon választhatunk, hogy a regisztráció során megadott adatainkkal (e-mail cím, jelszó) vagy Facebook fiókunkkal jelentkezünk be.
  4. Ha az e-mail cím és jelszó megadását választjuk, az adatok beírása után kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.  Így a regisztrált felhasználói felületre jutunk.
  5. A Facebook fiókkal történő belépés során a kék ‘Belépés’ gombra kattintsunk. Ebben az esetben Facebook azonosítónkkal léphetünk be az oldalra.

Bejelentkezés az Árukereső weboldalon

Árukereső belépés, Árukereső bejelentkezés

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Új jelszó beállításához elsőként nyissuk meg az arukereso.hu weboldalát a fent leírt módon.
  2. A belépéshez kattintsunk a lap tetején látható három ikon közül a jobb szélső ‘Felhasználó’ ikonra.
  3. A megnyíló bejelentkezési oldalon kattintsunk a jelszó beíró mező alatt található ‘Elfelejtette a jelszavát?’ linkre.
  4. A következő oldalon gépeljük be a regisztráció során megadott e-mail címünket, és kattintsunk az ‘E-mail elküldése’ gombra.
  5. A rendszer automatikus üzenetet küld e-mail fiókunkba az új jelszó beállításához szükséges tennivalókkal.

Elfelejtett jelszó, felhasználónév beállítása

Elflejtett jelszó újraküldése az Árukereső felületén

Árukereső belépés mobiltelefonon, tableten

Az arukereso.hu mobilapplikáció használata számos egyedi funkcióval könnyíti meg az árösszehasonlítást és vásárlást mobiltelefonon.  A mobilapplikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületeken.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: arukereso.hu