Billingo.hu belépés, Billingo.hu bejelentkezés

Hirdetés

A Billingo Magyarország egyik vezető online számlázószoftver megoldása. A Sopronból 2013-ban indult vállalkozás napjainkban már több, mint 100 000 ügyféllel büszkélkedhet,online szolgáltatásai között pedig a számlakészítésen túl számos pénzügyi és marketing, valamint cégadminisztrációs bővítményt találunk. A Billingo mára már több, mint egy számlázó. Szinte nélkülözhetetlen online üzleti szoftverré vált.

Billingo.hu belépés, Billingo.hu bejelentkezés asztali számítógépen

  1. Elsőként nyissuk meg a billingo.hu weboldalát, írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.billingo.hu címet, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. Amennyiben asztali számítógépen nyitottuk meg az oldalt, következő lépésként kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Belépés’ gombra.
  3. Ha mobiltelefonról szeretnénk bejeletkezni, akkor a  Számlázz.hu mobilapplikációjának használatát javasoljuk amelyet a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból tölthetünk le..
  4. A ‘Belépés’ gombra kattintás után a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, illetve jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  5. A belépéshez lehetőségünk van Facebook, Google vagy Apple fiókunkat is használni, amely még egyszerűbbi teszi a belépést.
  6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer beléptet a billingo.hu regisztrált felhasználók részére kialakított online kezelőfelületére, ahol elkészíthetjük számlánkat online.

A billingo.hu belépés, a bejelentkezési  gombja

 

Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése vagy módosítása a billingo.hu-n

  1. Elsőként nyissuk meg a billingo.hu weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.billingo.hu weboldal címet.
  2. Kattintsunk a ‘Belépés’ gombra, majd a megnyíló bejelentkezési ablak alján klikkeljünk az ‘Új jelszó kérése’ linkre a bejelentkezési ablak alján.
  3. A megnyíló felületen írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket. A rendszer e-mailben egy hivatkozást fog küldeni, amin keresztül új jelszót adhatunk meg.
  4. Mobiltelefonon, tableteken a billingo.hu mobilapplikációjának használata javasolt.

Új jelszó igénylése a billingo.hu online számlázóprogramhoz

Kapcsolódó tartalmaink