Billingo.hu belépés, Billingo.hu bejelentkezés

A Billingo Magyarország egyik vezető online számlázószoftver megoldása. A Sopronból 2013-ban indult vállalkozás napjainkban már több, mint 100 000 ügyféllel büszkélkedhet, online szolgáltatásai között pedig a számlakészítésen túl számos pénzügyi és marketing, valamint cégadminisztrációs bővítményt találunk. A Billingo mára már több, mint egy számlázó. Szinte nélkülözhetetlen online üzleti szoftverré vált. Az alábbiakban a Billingo belépés folyamatát ismertetjük részletesen.

Billingo.hu belépés asztali számítógépen

  1. Nyissuk meg a billingo.hu weboldalát, kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.billingo.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Amennyiben asztali számítógépen nyitottuk meg az oldalt, következő lépésként kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Belépés’ gombra.
  3. Ha mobiltelefonról szeretnénk bejelentkezni, akkor a  Számlázz.hu mobilapplikációjának használatát javasoljuk, amelyet a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból tölthetünk le..
  4. A ‘Belépés’ gombra kattintás után a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket, illetve jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  5. A belépéshez lehetőségünk van Facebook, Google vagy Apple fiókunkat is használni, amely még egyszerűbbé teszi a belépést.
  6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer beléptet a billingo.hu regisztrált felhasználók részére kialakított online kezelőfelületére, ahol elkészíthetjük online számlánkat.

A belépési folyamat megkezdése

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Elsőként nyissuk meg a billingo.hu weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.billingo.hu weboldal címet.
  2. Kattintsunk a ‘Belépés’ gombra, majd a megnyíló bejelentkezési ablak alján klikkeljünk az ‘Új jelszó kérése’ linkre a bejelentkezési ablak alján.
  3. A megnyíló felületen írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket. A rendszer e-mailben egy hivatkozást fog küldeni, amin keresztül új jelszót adhatunk meg.
  4. Mobiltelefonon, tableten a billingo.hu mobilapplikációjának használata javasolt.

Elfelejtett jelszó igénylése

Új jelszó igénylése a billingo.hu online számlázóprogramhoz

Kapcsolódó oldalak