Címke szerinti találatok: bejelentkezés

SZJA online adóbevallás tervezet belépés

A személyi jövedelemadó (szja) a magánszemélyek jövedelmére kivetett adó,  amelynek bevallása évről évre esedékes. A személyi jövedelemadóról a magánszemélynek, a mezőgazdasági őstermelőnek, az általános forgalmi adó fizetésére kötelezett magánszemélynek és az egyéni vállalkozónak az idei évben 2022. május 20-ig kell bevallást benyújtania, és az adót eddig a határidőig megfizetni. A NAV 2022-ben is automatikusan, külön… Tovább olvasom »

FKF sitt és lom leadás időpont foglalás belépés

Az FKF (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.) budapesti lakosok számára kínál sitt és lom leadási szolgáltatást térítésmentesen, amely meghatározott súlyhatárig lehetővé teszi a lakosságnál felhalmozódott szemét átvételét a főváros által kijelölt hulladékudvarokban. A hulladék leadása az FKF weboldalán elvégzett előzetes regisztráció nélkül nem lehetséges. Fontos feltétel, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez a hulladéklerakó udvarhoz érkezéskor lakcímkártyával, személyi igazolvánnyal… Tovább olvasom »

Földhivatali-nyilvántartás belépés, tulajdoni lap lekérés online

A Földhivatali-nyilvántartás (Földhivatal Online) a nem hiteles, hiteles és e-tulajdoni lap online ügyintézés eszköze. Segítéségével online érhetőek el a Földhivatali-ügyintézés dokumentumai. Ingyenes szolgáltatásai: a tulajdoni lap I. részének letöltése havonta 20 letöltési lehetőséggel; természetes személy számára évente két alkalommal az elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdonilap-másolat lekérdezése. Földhivatali-nyilvántartás belépés, bejelentkezés tulajdoni lap lekérés végrehajtásához A… Tovább olvasom »

Már létezik a szinte észrevehetetlen adathalászati módszer

A közelmúltban publikálták azt az adathalászati technológiát az interneten, amelynek segítségével gyakorlatilag tökéletesen megtéveszthető a felhasználó annak érdekében, hogy megadja belépési adatait egy adatlopásra szakosodott online felületen. Hogyan működik a BitB adatlopás? Az úgynevezett browser-in-the-browser (BitB) technika tulajdonképpen egy az eredetihez megtévesztésig hasonló belépési popup ablak, amely a böngészőnkben megnyitott weboldalon jelenik meg. Az első… Tovább olvasom »

Billingo.hu belépés, Billingo.hu bejelentkezés

A Billingo Magyarország egyik vezető online számlázószoftver megoldása. A Sopronból 2013-ban indult vállalkozás napjainkban már több, mint 100 000 ügyféllel büszkélkedhet,online szolgáltatásai között pedig a számlakészítésen túl számos pénzügyi és marketing, valamint cégadminisztrációs bővítményt találunk. A Billingo mára már több, mint egy számlázó. Szinte nélkülözhetetlen online üzleti szoftverré vált. Billingo.hu belépés, Billingo.hu bejelentkezés asztali számítógépen… Tovább olvasom »