Címke szerinti találatok: bejelentkezés

HBO GO belépés, HBO GO bejelentkezés

Az HBO GO az amerikai HBO csatorna saját gyártású műsorain kívül kasszasiker filmeket, kultikus sorozatokat, stand up show-kat, dokumentumfilmeket kínál online videotár előfizetői számára. A folyamatosan frissülő és bővülő, több száz filmből és sorozatból álló film adatbázisás hazánk egyik legnépszerűbb online szolgáltatása. HBO GO belépés a filmek, sorozatok megtekintéséhez, HBO GO bejelentkezés Első lépésben számítógépünk… Tovább olvasom »

Spotify belépés, Spotify bejelentkezés

A svédországi alapítású Spotify jelenleg a világ legnagyobb zenei streaming szolgáltatója, 70 millió zeneszám és podcast között böngészhetnek felhasználói. Ingyenes és előfizetői verziója egyaránt létezik, 2021 júliusában több, mint 165 millió fizető ügyféllel rendelkeztek. A Spotify bevételének közel 70%-át juttatja vissza jogdíj formájában a zenei előadóknak vagy zenei kiadóknak a zenemúvek lejátszási darabszáma után arányosan.… Tovább olvasom »

TikTok belépés, TikTok bejelentkezés

A TikTok videók megosztásán alapuló közösségi oldal, amely megalakulása óta már több, mint 500 millió embert tudhat regisztrált felhasználói között, és a felhasználók száma rohamosan növekszik. Habár többnyire mobiltelefonunkat használva nyitjuk meg, már lehetőségünk van asztali számítógépünkről is megtekinteni és kezelni Tiktok hírfolyamunkat. Az alábbi leírás a TikTok belépés folyamatát lépésről lépésre mutatja be számítógépen… Tovább olvasom »

Raiffeisen DirektNet belépés, DirektNet bejelentkezés online

A Raiffeisen DirektNet a Raiffeisen Bank szolgáltatása, ahol pénzügyeinket kényelmesen, online intézhetjük a hét minden napján a nap 24 órájában. Az online banki rendszer elsősorban magánszemélyeknek és kisebb forgalmat lebonyolító cégek részére jelent megoldást a pénzügyi műveletek elvégzéséhez virtuálisan beleértve a következőket: átutalások indítása, számlatörténet lekérdezése, mobilegyenleg feltöltése, számlafizetés, számlakivonat letöltése, értékpapír ügyletek, brókerszolgáltatások beleértve… Tovább olvasom »