Címke szerinti találatok: Google fiók

Mit tegyünk, ha feltörték Google fiókunkat?

A Google szolgáltatásai az interneten elérhető online szolgáltatások legnépszerűbbjei, hogy csak példaként említsük a Gmailt, melynek legfrissebb adatok szerint felhasználói tábora már meghaladta 1,5 milliárd főt. A rendkívüli népszerűség ára, hogy a hackerek kiemelt célpontjaivá váltak a Google termékei, illetve a használatukhoz szükséges Google fiók belépési adatainak megszerzése. De mit tehetünk, ha illetéktelenek használják Google… Tovább olvasom »

Itt a Google új speciális védelmi funkciója

A Google új szolgáltatása kiemelt védelmet biztosít azoknak a Google fióktulajdonosoknak, akik részt vesznek a cég által most elindított  ‘Advanced Protection Program’-ban. A fokozott biztonságú rendszer külön térítési díj ellenében és körülményesebben használható szolgáltatásokat eredményez, cserébe viszont tökéletes védelmet nyújt a legtöbb online biztonsági fenyegetés ellen, mint pl. az adathalászat. Az e-mail fiókunkat nem tudjuk… Tovább olvasom »

Google fiók – belépés a google szolgáltatásaihoz

Google fiók készítése a Google valamennyi szolgáltatásainak teljes körű igénybevételéhez szükséges. Ilyenek például a youtube csatornán a fiók tulajadonos személyének ajánlott videók, egy hely értékelése a Google Maps-en vagy akár egy e-mail megírása a Gmail fiókban illetve fényképek vagy dokumentumok tárolása a Google Drive-on. A Google fiók létrehozása ingyenes, és teljeskörűen használható. A Goolge fiók… Tovább olvasom »