Címke szerinti találatok: hotmail.com

Outlook

Az Outlook bemutatása Az Outlook a Microsoft népszerű Office365 illetve Office programcsomagjának része, jelenleg a legnépszerűbb személyes információmenedzsment alkalmazás. Segítségével küldhetünk és fogadhatunk e-maileket, naptárban kezelhetjük tennivalóinkat, névjegyeket menthetünk és dokumentumokat is megoszthatunk. Az Outlook segítségével hatékonyan, rendszerezetten dolgozhatunk. Intelligens automatikus emlékeztető üzenetek, nagyvállalati szintű biztonsági rendszer és file megosztási lehetőségek szolgálják a zavartalan munkavégzést.

Hotmail belépés, Hotmail bejelentkezés

A Hotmail a Microsoft cég tulajdonában álló levelezőrendszer, amely 2012-től Outlook.com néven érhető el online. Hotmail belépés az e-mailek megtekintéséhez, Hotmail fiók megnyitása Első lépésként írjuk be böngészőablakunkba a hotmail.hu, hotmail.com vagy outlook.com címet. Az Outlook.com belépési oldalára jutunk, ahol klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra. Megnyílik a Microsoft fiók belépési oldala, ahol meg kell adnunk az… Tovább olvasom »

Hotmail

A hotmail történetének kezdete 1996-ra nyúlik vissza, ekkor indult a Sabeer Bhatia és Jack Smith által alapított webes levelezőrendszer világhódító útjára. A kezdetekben még HoTMaiL-ként ismert szolgáltatás, amely elnevezésében a HTML leíró programnyelvre utalt rövid idő alatt milliók kedvenc levelezőjévé vált. A szolgáltatást 1197-ben vásárolta meg a Microsoft, majd 2012-ben átnevezte  Outlook.com-ra. A kezdetekben csupán 250 MB-nyi… Tovább olvasom »