Címke szerinti találatok: regisztráció

nCore meghívó

Az nCore hazánk legnépszerűbb és legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező torrent oldala. Gyors, stabil szerverháttérrel rendelkezik, választékában a legszélesebb torrent file kínálatot szolgáltatja. Hogyan szerezhetünk meghívót az nCore belépéshez? Az nCore  rendkívüli népszerűségi miatt számos esetben csaló weboldalak kínálnak meghívót pénzért az nCore.cc oldalra történő belépéshez. Ne dőljünk be ezeknek, az nCore felületére csak és kizárólag… Tovább olvasom »

Otthon Melege Program regisztráció

Az Otthon Melege Program az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiírt pályázat amely háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek,mosógépek illetve mosó-szárítógépek) cseréjére illetve fűtési rendszerek és lakóházak, társasházak szigetelésének felújítására szól vissza nem térítendő támogatás formájában. Otthon Meleg Program regisztráció Az Otthon Melege Program regisztrációs felülete az NFSI Nonprofit Kft. weboldalán közvetlenül nem érhető el.… Tovább olvasom »

Vatera

A Vateráról A Vatera.hu oldalt 2000-ben indította útjára néhány egyetemista azzal a céllal, hogy egy új magyar kereskedelmi platformot létrehozva bárki számára lehetővé tegyék az interneten keresztül történő kereskedést, eladást és vásárlást. Az indulás évében még csak néhány száz, napjainkra azonban 2,7 milló regisztrált felhasználóval büszkélkedhet az oldal, ahol havonta közel félmillió adás-vétel valósul meg.… Tovább olvasom »

Az október a cyber biztonság hónapja a Facebook-nál is

Október hónapban a világ vezető internetes vállalkozásai online tevékenységeink biztonságos végzésére hívják fel a figyelmet a ‘Cyber Security Awareness Month’ keretében, ez alól a Facebook sem kivétel. Az akció célja, hogy a figyelem középpontjába állítsa adataink védelmét és az ehhez kapcsolódóan szükséges alapvető fontosságú eszközöket és eljárásokat, melyeket használva elkerülhetjük személyes adataink illetéktelen kezekbe jutását.… Tovább olvasom »

nCore regisztráció ismertető

Az nCore digitális tartalmak megosztását lehetővé tévő weboldal, másnéven torrent oldal Magyarország egyik legnézettebb online felülete. Regisztrált tagként rengeteg film, zene, szoftver, könyv és egyéb tartalom torrentjét tölthető le. Ha már van nCore fiókod, a belépési folyamat leírását itt találod! nCore regisztráció a gyakorlatban Az  nCore.cc weboldalára regisztrálni publikus felületen nem lehetséges, a rendszer meghívásos… Tovább olvasom »