Címke szerinti találatok: regisztráció

Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása

A Protonmail svájci e-mail szolgáltatás beépített végpontközi titkosítással biztosít online levelezési lehetőséget regisztrált felhasználóknak. A Protonmail létrehozásakor a legfontosabb elv a privát szfére biztosítása az elektornikus kommunikáció során. A Protonmail-en belül küldött és fogadott e-mailek tartalmát csak és kizárólag a küldő és a címzett ismerheti meg köszönhetően a beépített titkosítási rendszernek. Protonmail regisztráció, Protonmail fiók… Tovább olvasom »

Gmail.hu regisztráció, Gmail.hu fiók regisztrálás

A Gmail.hu magyar fejlesztésű online levelezőrendszer, a Gmail.hu nem azonos a Gmail.com szolgáltatásával! A Gmail.hu regisztráció módjáról alábbi ismertetőnk szolgál részletes információkkal. Gmail.hu regisztráció, a Gmail.hu fiók készítésének ismertetője Nyissuk meg böngészőnkbe gépelve a a https://gmail.hu címet, vagy kattintsunk egyszerűen https://gmail.hu/erre a linkre. Az oldal megnyitása után a felpattanó ablakban megjelenő adatvédelmi szabályzatot fogadjuk el az… Tovább olvasom »

Időpont foglalással egészítik ki a COVID-19 oltás regisztrációs folyamatot

Hazánk egyetemi oltópontjain a kormány kísérleti jelleggel internetes foglalási rendszer tesztelését kezdte meg. Annak érdelében, hogy az oltásra regisztráltak minél gyorsabban hozzájussanak a vakcinához, 70.000 már oltásra regisztrált embert fognak sms-ben értesíteni, hogy az abban szereplő kód alapján időpontot foglaljanak maguknak. Amennyiben a rendszer sikerrel vizsgázik, valószínűleg a jelenlegi regisztrációs folyamatot kiterjesztik az időpont foglalási… Tovább olvasom »

Covid-19 vakcina regisztráció státusz lekérdezés

A Covid-19 vakcinára regisztráltak a regisztrációs folyamat során az online regisztráció elvégzésekor nem kapnak automatiksu értesítést e-mailben vagy sms-ben, ezért a A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő legújabb fejlesztése lehetővé teszi hogy a regisztráció után utólag ellenőrizzük a regisztráció státuszát. Covid-19 oltás regisztráció ellenőrzés, státusz lekérdezés Írjuk be bögészőnk címsorába a https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/ címet, vagy  klikkeljünk erre a… Tovább olvasom »

Kezdőoldal

Belépési ismertetők   Levelezőprogramok Citromail belépés Freemail belépés Gmail belépés Gmail.hu belépés Hotmail belépés Outlook belépés Protonmail belépés   Közösségi média oldalak Facebook belépés Instagram belépés TikTok belépés LinkedIn belépés   Ügyintézés, Egészségügy EESZT belépés, uniós oltási igazolvány letöltés eRecept lekérdezés, belépés, vény kiváltás Díjnet számla, csekk befizetése Gépjárműkereső belépés MÁV jegyvásárlás MVM Gázóra állás… Tovább olvasom »