Címke szerinti találatok: regisztráció

Ne regisztrálj átverős webshopokra, így szűrheted ki a csaló weboldalakat

Az internetes kereskedelem évről évre dinamikusan növekszik, hazánkban is egyre többen választják az online vásárlási lehetőséget. A Karácsony közeledtével még az átlagosnál is jóval többen döntenek az online shoppingolás mellett, így szinte törvényszerűen a csalók is megpróbálják a maguk hasznára fordítani az online vásárlás iránti óriási érdeklődést. Ebben az időszakban gombamódra szaporodnak el az átverésre… Tovább olvasom »

Protonmail regisztráció, Protonmail fiók létrehozása

A Protonmail svájci e-mail szolgáltatás beépített végpontközi titkosítással biztosít online levelezési lehetőséget regisztrált felhasználóknak. A Protonmail létrehozásakor a legfontosabb elv a privát szfére biztosítása az elektornikus kommunikáció során. A Protonmail-en belül küldött és fogadott e-mailek tartalmát csak és kizárólag a küldő és a címzett ismerheti meg köszönhetően a beépített titkosítási rendszernek. Protonmail regisztráció, Protonmail fiók… Tovább olvasom »

Gmail.hu regisztráció, Gmail.hu fiók regisztrálás

A Gmail.hu magyar fejlesztésű online levelezőrendszer, a Gmail.hu nem azonos a Gmail.com szolgáltatásával! A Gmail.hu regisztráció módjáról alábbi ismertetőnk szolgál részletes információkkal. Gmail.hu regisztráció, a Gmail.hu fiók készítésének ismertetője Nyissuk meg böngészőnkbe gépelve a a https://gmail.hu címet, vagy kattintsunk egyszerűen https://gmail.hu/erre a linkre. Az oldal megnyitása után a felpattanó ablakban megjelenő adatvédelmi szabályzatot fogadjuk el az… Tovább olvasom »

Időpont foglalással egészítik ki a COVID-19 oltás regisztrációs folyamatot

Hazánk egyetemi oltópontjain a kormány kísérleti jelleggel internetes foglalási rendszer tesztelését kezdte meg. Annak érdelében, hogy az oltásra regisztráltak minél gyorsabban hozzájussanak a vakcinához, 70.000 már oltásra regisztrált embert fognak sms-ben értesíteni, hogy az abban szereplő kód alapján időpontot foglaljanak maguknak. Amennyiben a rendszer sikerrel vizsgázik, valószínűleg a jelenlegi regisztrációs folyamatot kiterjesztik az időpont foglalási… Tovább olvasom »

Covid-19 vakcina regisztráció státusz lekérdezés

A Covid-19 vakcinára regisztráltak az online regisztráció elvégzésekor nem kapnak automatikus értesítést e-mailben vagy sms-ben, ezért a A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő legújabb fejlesztése lehetővé teszi, hogy a regisztráció után utólag ellenőrizzük a regisztráció státuszát. Covid-19 oltás regisztráció ellenőrzés, státusz lekérdezés Írjuk be bögészőnk címsorába a https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/ címet, vagy  klikkeljünk erre a linkre a regisztrációt ellenőrző… Tovább olvasom »