Covid-19 oltás online regisztráció

Hirdetés

A Covid-19 vakcinával történő oltásra azok a TAJ-számmal rendelkező, 18 év feletti állampolgárok jelentkezhetnek, akiknél az elmúlt fél év során nem állapítottak meg Covid- fertőzést. A tavasszal már Covid-megbetegedésen átesettek is felvehetik az oltást.

Covid-19 oltás regisztráció online, a Kovid oltás regisztráció menete

 1. Írjuk be bögészőnk címsorába a  https://vakcinainfo.gov.hu/ címet, vagy  klikkeljünk erre a linkre a regisztrációs oldal megnyitásához.
 2. A megnyíló oldalon klikkeljünk a ‘Regisztrálok’ gombra vagy a  felső menüsorban a ‘Regisztráció oltásra’ menüpontra a főmenüben (asztali számítógépen), mobiltelefonon a menüsorra bökve válasszuk ki a menüpontot.
 3. A regisztrációs űrlapon adjuk meg a következő adatokat: név, lakcím, életkor, e-mail cím, telefonszám, TAJ-szám.
 4. Adataink beírása után az űrlap alján fogadjuk el az adatkezelési tájékoztatót.
 5. Kattintsunk a ‘Regisztrálok’ gombra.
 6. Regisztrációnk státuszát ellenőrizhetjük a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő weboldalán. A regisztráció ellenőrzés lépéseiről részletesen itt írunk.
A Kovid-regisztrációs oldal nyitóképe.

A Covid-19 oltás regisztrációs űrlapja

Az oltásra történő regisztráció önkéntes és ingyenes. Az online regisztráció során a regisztrációs űrlapon megadott kapcsolatfelvételi lehetőségeken elsőként kaphatunk majd tájékoztatást a vakcinával kapcsolatos információkról és a további lépésekről. Az oltás sorrendjét nem a jelentkezés időpontja, hanem a veszélyeztetettség mértéke határozza meg.

Kovid oltás regisztrációs űrlap

A regisztráció véglegesítéséhez kattintsunk a ‘Regisztrálok’ gombra

Regisztráció többszöri alkalommal

A regisztrációs űrlapon azonos e-mail címmel több regisztáció nem végezehtő el, azonban azonos TAJ-számmal többször is regisztrálhatunk ha eltérő e-mail címet használunk. A regisztráció megtörténtével a weboldalon egy ‘Sikeres regisztráció’ üzenet jelenik meg, a sikeresen befejezett regisztrációról e-mailben nem fogunk automatikus értesítést kapni, ahogy sms üzenetet sem.

Covid-19 oltás regisztráció státuszának ellenőrzése

Arról, hogy sikeresen regisztráltunk-e a koronavírus oltásra, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő vakcina regisztrációs ellenőrző oldalán kaphatunk információt. Ezen  az online felületen a papíralapú és az internetes koronavírus oltás regisztrációnk aktuális státuszáról egyaránt tájékozódhatunk.

A prioritási sorrend

 • Egészségügyi dolgozók, továbbá az egészségügyben dolgozók: Minden, egészségügyi tevékenységet végző természetes személy, aki egészségügyi tevékenység végzésére jogosító szakképesítéssel rendelkezik, vagy aki nem rendelkezik szakképesítéssel, de közreműködik a szakképesítéssel rendelkező egészségügyi dolgozók által ellátandó feladatokban. Valamint az egészségügyi intézményben dolgozó személyek, az adminisztratív feladatokat ellátó nem egészségügyi szakképesítéssel rendelkező állomány és a takarítószemélyzet.
 • A szociális ellátásban dolgozók és a szociális ellátásban részesülő személyek.
 • A Covid-19 fertőzés szempontjából kockázati csoportba tartozó 60 évesnél idősebbek: Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni, hanem az oltási terv szerint. Emellett a nyugdíjasok papíralapon is beküldhetik a védőoltásra való jelentkezésüket.
 • A rendvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal és a közigazgatási szervek azon kormánytisztviselői, akik munkájuk során közvetlenül kapcsolatba kerülnek a lakossággal.
 • 18–59 évesek, akiknél fennállnak a fokozott kockázatot jelentő alap/társbetegségek.
  Elsőként a www.vakcinainfo.gov.hu internetes oldalon regisztráltak védőoltása javasolt.
 • Kritikus infrastruktúrában dolgozók.
 • Valamennyi 18-59 éves, akik a fenti kockázati csoportokba nem tartoznak.