Digi Ügyfélszolgálat belépés, Digi Ügyfélszolgálat bejelentkezés

A Digi Csoport a magyar vezetékes távközlési piac meghatározó szereplője, a vállalat a vezetékes internet, a mobil távközlés, a vezetékes telefon, a kábeltévé valamint DTH (Direct to Home) műholdas szolgáltatások piacán is képviselteti magát.  A Digi előfizetői bázisa több milliós nagyságrendű, 2021-től a 4iG Nyrt. tulajdonába került a vállalkozás. Az alábbiakban a Digi Ügyfélszolgálat belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Digi Ügyfélszolgálat belépés asztali számítógépen

  1. A Digi Ügyfélszolgálat online felületének megnyitásához klikkeljünk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://ugyfelkapu.digi.hu címet.
  2. Az Online Ügyfélszolgálat oldal középső részén a belépéshez írjuk be a Digi regisztráció során megadott felhasználónevünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépéshez szükséges adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

A bejelentkezés megkezdése a Digi Ügyfélszolgálat oldalán

Digi Ügyfélszolgálat belépés online

Belépés mobiltelefonon, táblagépen az ügyfélszolgálati oldalra

Az Ügyfélszolgálatra beléphetünk a böngészőt használva a https://ugyfelkapu.digi.hu linken, vagy letölthetjük mobileszközünkre a Digi alkalmazást a Google Play illetve az Apples Store felületéről.

  1. A Digi Ügyfélszolgálat online applikációt töltsük le mobiltelefonunkra, tabletünkre.
  2. Nyissuk meg a Digi Ügyfélszolgálat applikációt, majd a bejelentkezéshez írjuk be a Digi fiók regisztrációjakor használt felhasználónevünket és jelszavunkat.
  3. Nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépéshez szükséges adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

  1. Amennyiben elfelejtettük jelszavunkat, kezdjük meg a belépési folyamatot a fent ismertetett módon, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. Az Online Ügyfélszolgálat kezdőoldalán kattintsunk az ‘Elfelejtett  jelszó’ linkre a ‘Bejelentkezés’ gomb alatt.
  3. A következő lépésben adjuk meg a regisztráció során használt felhasználónevünket, és kattintsunk a ‘Küldés’ gombra.
  4. Néhány percen belül megérkezik a jelszó a felhasználói névhez tartozó e-mail címre.

Új jelszó igénylése a Digi Ügyfélszolgálat online felületén

Digi Ügyfélszolgálat, új jelszó kérése online

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: ugyfelkapu.digi.hu, ugyfelkapu.digi.hu/