E-KÖZMŰ belépés, E-KÖZMŰ bejelentkezés

Hirdetés

Az elektronikus közműnyilvántartás, rövidebb nevén az E-KÖZMŰ egy olyan online térinformatikai alkalmazás, amely lehetőséget biztosít a felhasználók számára közműtérképek megtekintésére, valamint az elektronikus közműegyeztetés platformjaként is funkcionál országos viszonylatban.

E-KÖZMŰ belépés, E-KÖZMŰ bejelentkezés asztali számítógépen

  1. Az E-KÖZMŰ online felületére történő belépéshez nyissuk meg az e-epites portál kezdőoldalát, írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.e-epites.hu címet vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. Az e-epites.hu weboldal megnyitása után a főoldal felső részén megjelenő Országos Építésügyi Nyilvántartás blokkban található E-KÖZMŰ gombra kattintsunk.
  3. Az E-KÖZMŰ gombra történő kattintás után az https://www.e-epites.hu/e-kozmu oldalra jutunk, ahol a weboldal felső, középsű részén található ‘Belépés Ügyfélkapuval’ gombra kattintsunk.  Az e-közmű alkalmazás használata ügyfélkapus belépést követően nyilvános, és díjmentesen elérhető.
  4. A ‘Belépés Ügyfélkapuval’ gombra kattintsá után az ügyfélkapus belépési felületre jutunk, ahol meg kell adnunk az Ügyfélkapu használatához szükséges azonosítási adatainkat (felhasználói név, jelszó), amelyet az ügyfélkapura történő regisztrációhoz megadtunk. Az Ügyfélkapu regisztráció folyamatáról bővebben itt olvashatunk.
  5. A sikeres ügyfélkapus azonosítás után az E-KÖZMŰ weboldal kezdőoldalára irányít a rendszer, ahol már korlátozás nélkül böngészhetünk az E-KÖZMŰ térinformatikai rendszerének közműtérkép adatai között.

  Belépés az E-KÖZMŰ felületére az Országos Építésügyi Nyilvántartásból

E-KÖZMŰ belépés, bejelenetkezési gomb


E-KÖZMŰ  belépés Ügyfélkapuval

E-KÖZMŰ oldal bejelentkezés

E-KÖZMŰ belépés, E-KÖZMŰ bejelentkezés mobiltelefonon

Az E-KÖZMŰ jelenleg mobil applikáción keresztül nem elérhető. A weboldal eltérő böngészőméretekhez igazodó megjelenés megkönnyíti viszont a szolgáltatás használatát mobil eszközökön (telefon, tablet).

Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése vagy módosítása

  1. Az E-KÖZMŰ használatához Ügyfélkapu regisztráció szükséges, az Ügyfélkapu felületére a belépéshez szükséges adatok megváltoztatását, pótlását az Ügyfélkapun keresztül végezhetjük el, ehhez  a https://ugyfelkapu.gov.hu/elfelejtett-jelszo webcímet írjuk be böngészőnkbe és nyissuk meg az oldalt.
  2. Írjuk be felhasználónevünket és a regisztráció során használt e-mail címünket, majd kattintsunk az ‘Új kód kérése’ gombra.
  3. Automatikus e-mailt küld ki az Ügyfélkapu részünkre, amely tartalmaz egy linket. Erre kattintva új jelszót állíthatunkbe.

Kapcsolódó tartalmaink

Fotó forrása: www.e-epites.hu