Felvi regisztráció, E-felvételi regisztráció

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban a felsőoktatási intézményekbe kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. Ügyfélkapus hitelesítés nélkül a jelentkezés nem kerül be a központi nyilvántartásba, azaz érvénytelen.
A felvi.hu regisztráció után az E-felvételi felületén egyszerűen, gyorsan, a nap bármely időszakában elvégezhető a felvételi jelentkezés, illetve a felvételi eljárás folyamata is nyomon követhető. Az E-felvételi felülete a sikeres regisztrációt követően folyamatosan tölthető, menthető és újra megnyitható.

Az alábbiakban az E-felvételi regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Felvi.hu regisztráció, E-felvételi regisztráció asztali számítógépen

  1. Az E-felvételi regisztráció megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.felvi.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyílt a felvi.hu oldala, a képernyő jobb felső részén kattintsunk a ‘Belépés/Regisztráció’ gombra.
  3. Megnyílik a belépésre szolgáló bejelentkezési űrlap, amelynek a jobb alsó részén kattintsunk a ‘Még nem regisztrált?’ linkre.
  4. A kattintás után a regisztrációs oldalra jutunk. Itt adjuk meg az általunk választott felhasználónevet, e-mail címet és jelszót. (A jelszó álljon minimum 8 karakterből, és tartalmazzon legalább 1-1 kis- és nagybetűt, illetve számot.)  Az Oktatási Hivatal és a megjelölt felsőoktatási intézmények a megadott e-mail címen keresztül veszik fel velünk a kapcsolatot, így fontos, hogy élő és gyakran használt e-mail címet adjunk meg.
  5. Az adatok megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása után kattintsunk a ‘Regisztrál’ gombra.
  6.  A rendszer használatához egy egyedi biztonsági kód megadása is szükséges. Sikeres regisztráció és belépés után a Szolgáltatások menüsorban kattintsunk az E-felvételi menüpontra.
  7. Az E-felvételi rendszere automatikusan elküldi e-mail címünkre az E-felvételi felületére történő belépéshez szükséges biztonsági kódot.

Regisztrációs folyamat megkezdése a Felvi.hu-n

Felvi.hu regisztráció, a regisztrációs folyamat megkezdése

Link a regisztráció megkezdéséhez 

felvi.hu regisztrációs link

Regisztrációs űrlap kitöltése

Regisztrációs űrlap kitöltése a felvi.hu-n

Felvi.hu regisztráció mobiltelefonon, tableten

A felvi.hu használatához mobil applikáció egyelőre nem áll rendelkezésre. A felvi.hu felülete a különböző mobileszközök képernyőméretéhez igazodva jeleníti meg az információkat, megkönnyítve így a portál használatát mobiltelefonon, tableten.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: felvi.hu, felvi.hu