FKF sitt és lom leadás időpont foglalás belépés

Hirdetés

Az FKF (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.) budapesti lakosok számára kínál sitt és lom leadási szolgáltatást térítésmentesen, amely meghatározott súlyhatárig lehetővé teszi a lakosságnál felhalmozódott szemét átvételét a főváros által kijelölt hulladékudvarokban. A hulladék leadása az FKF weboldalán elvégzett előzetes regisztráció nélkül nem lehetséges. Fontos feltétel, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez a hulladéklerakó udvarhoz érkezéskor lakcímkártyával, személyi igazolvánnyal szükséges igazolnia magát a hulladék leadójának, valamint a tartozásmentes közös költség státuszról  a lakóhely szerinti közös képviselői igazolást vagy a szemétszállítási díj fizetéséről szóló csekket szükséges bemutatni.

FKF sitt és lom leadás, belépés az időpont foglaláshoz asztali számítógépen

  1. Első lépésként nyissuk meg böngészőnkben a https://idopontfoglalo.fkf.hu/hu/account/login weboldalt, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A megnyíló oldalon az időpontfoglaló rendszer bejelentkezési oldala fogja fogadni a felhasználót, amelyen az időpontfoglaló rendszerre történő regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat szükséges beírnunk.
  3. A bejelentkezési adatok  megadása után kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer beléptet a regisztrált felhasználók számára létrehozott online felületre. Itt választhatjuk ki a helyszínt, ahol a sittet vagy lomot le szertnénk adni, illetve itt tudunk majd időpontot is foglalni.
  5. Az időpont lefoglalása után a regisztráció során megadott e-mail címünkre visszaigazolást fog küldeni a rendszer a foglalás részleteivel.

FKF  sitt és lom leadása, belépés az időpont foglaláshoz

 

FKF sitt és lom leadása, időpontfoglalás belépés

FKF sitt és lom leadás, belépés az időpont foglaláshoz mobiltelefonon, tableten

  1. A belépési folyamat megegyezik az asztali számítógépen történő belépésnél ismertetett lépésekkel, amelyet bejegyzésünk első részében részleteztünk.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Első lépésként nyissuk meg böngészőnkben a https://idopontfoglalo.fkf.hu/hu/account/login weboldalt, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A belépési űrlap alsó részén kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó?’ linkre.
  3. Adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket, és kattintsunk az ‘Elküld’ gombra.
  4. A rendszer automatikus e-mail fog küldeni részünkre, az e-mailben található linkre kattinva új jelszót lehet megadni a belépéshez.

FKF  sitt és lom leadása, új jelszó beállítása időpont foglaláshoz

FKF sitt és lom leadása, elfelejtett jelszó helyett új jelszó beállítása