FKF sitt és lom leadás időpont foglalás belépés

Az FKF (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.) budapesti lakosok számára kínál sitt és lom leadási szolgáltatást térítésmentesen, amely meghatározott súlyhatárig lehetővé teszi a lakosságnál felhalmozódott szemét átvételét a főváros által kijelölt hulladékudvarokban. A hulladék leadása az FKF weboldalán elvégzett előzetes regisztráció nélkül nem lehetséges.
Fontos feltétel, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez a hulladéklerakó udvarhoz érkezéskor lakcímkártyával, személyi igazolvánnyal szükséges igazolnia magát a hulladék leadójának, valamint be kell mutatni a tartozásmentes közös költség státuszról  a lakóhely szerinti közös képviselői igazolást vagy a szemétszállítási díj fizetéséről szóló csekket.

FKF sitt és lom leadás,időpont foglalás asztali számítógépen

  1. Első lépésként nyissuk meg böngészőnkben a https://idopontfoglalo.fkf.hu/hu/account/login weboldalt, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A megnyíló oldalon az időpontfoglaló rendszer bejelentkezési oldala fogadja a felhasználót, amelyen az időpontfoglaló rendszerre történő regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat szükséges beírnunk.
  3. A bejelentkezési adatok  megadása után kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer beléptet a regisztrált felhasználók számára létrehozott online felületre. Itt választhatjuk ki a helyszínt, ahol a sittet vagy lomot le szeretnénk adni, illetve itt tudunk majd időpontot is foglalni.
  5. Az időpont lefoglalása után a regisztráció során megadott e-mail címünkre visszaigazolást fog küldeni a rendszer a foglalás részleteivel.

Belépés az időpont foglaláshoz

FKF sitt és lom leadása, időpontfoglalás belépés

 

Belépés  mobiltelefonon, tableten

A belépési folyamat megegyezik az asztali számítógépen történő belépésnél ismertetett lépésekkel, amelyet bejegyzésünk első részében részleteztünk.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Első lépésként nyissuk meg böngészőnkben a https://idopontfoglalo.fkf.hu/hu/account/login weboldalt, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A belépési űrlap alsó részén kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó?’ linkre.
  3. Adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket, és kattintsunk az ‘Elküld’ gombra.
  4. A rendszer automatikus e-mailt fog küldeni részünkre. Az ebben található linkre kattinva új jelszót lehet megadni a belépéshez.

Új jelszó beállítása időpont foglaláshoz

FKF sitt és lom leadása, elfelejtett jelszó helyett új jelszó beállítása

Fotó forrása: idopontfoglalo.fkf.hu, idopontfoglalo.fkf.hu