Foodpanda belépés, Foodpanda bejelentkezés

A  NetPincér 2021 őszén vált a Delivery Hero cégcsoporthoz tartozó foodpanda család tagjává. A NetPincér 1999 óta működött hazánkban, a magyar alapítású cég az évek során közel 6000 üzleti partnerrel, 4300 futárpartnerrel közel kétmilliós rendelői bázist szolgált ki.  A cég foodpanda néven Magyarországon kívül Németországban és Szlovákiában működik már. Hazánkban jelenleg 13 településen van jelen saját futárszolgáltatással. Az alábbiakban a Foodpanda belépés folyamata olvasható.

Foodpanda belépés asztali számítógépen

 1. A Foodpanda főoldalát nyissuk meg, kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.foodpanda.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
 2. Következő lépésben  fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot a kezdőoldal tetején található ‘Elfogadás’ gombra kattintva, majd klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 3. A megnyíló oldalon a belépéshez 4 lehetőség közül választhatunk: Folytatás Apple-lel, Folytatás Google-lel, Folytatás Facebook-kal, valamint Folytatás e-mail címmel.
 4. Ha az Apple, Google, Facebook opciók közül választunk, akkor az adott gombra kattintva Google, Apple vagy Facebook fiókunkkal azonnal beléphetünk, amennyiben már be vagyunk jelentkezve ezekre a felületekre. A belépéshez a Facebook a foodpanda részére hozzáférést fog adni a név, profilkép, e-mail cím adatainkhoz.
 5. A ‘Folytatás e-mail címmel’ opciót választva a belépéshez először meg kell adnunk a regisztráció során használt e-mail címünket, majd a következő oldalon az e-mail címhez tartozó jelszót.
 6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a sikeres bejelentkezés után megkezdhetjük az ételrendelést.

A foodpanda.hu főoldala a bejelentkezési gombbal

A foodpanda.hu belépési oldala az ételrendelés megkezdéséhez

Belépési módok a foodpanda.hu weboldalán

Belépési módok a foodpanda.hu weboldalán

Elfelejtett jelszó,bejelentkezési problémák

 1. Ha Facebook, Google vagy Apple fiókunkkal nem tudunk belépni, akkor a felsorolt fiókok elfelejtett belépési adatainak visszaállításához szükséges folyamatokat kövessük.
 2. Ha email címmel és jelszóval próbálunk belépni, de nem sikerül, akkor kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ opcióra, és kövessük az ott leírt utasításokat.
 3. Ebben az esetben a rendszer automatikus email üzenetet küld, amely tartalmazza a belépéshez szükséges tennivalókat.
 4. Előfordulhat, hogy a regisztráció során használt e-mail címünket felejtettük el. Ebben az esetben addig próbálkozzunk a lehetséges email címeinkkel, míg valamelyik jónak bizonyul.

Belépés mobiltelefonon, tableten

 1. A Foodpanda weboldala mobilbarát, így ha beírjuk mobiltelefonunk böngészőjébe a https://www.foodpanda.hu címet, akkor a fenti útmutató szerint elvégezhetjük a belépést.
 2. A belépéshez használhatjuk a foodpanda számos kényelmi és extra szolgáltatást tartalmazó mobilapplikációját is, amelyet a Google Play vagy App Store-ból tölthetünk le.
 3. A mobilapplikációt megnyitva először a lokációnkat azonosítja be az alkalmazás, majd az étel kiválasztását követően beléphetünk Facebook vagy Google fiókunkkal, illetve e-mail címünkkel és jelszavunkkal. iOS operációs rendszeren Apple ID-val is elvégezhetjük a belépéshez szükséges azonosítást.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: foodpanda.hu, foodpanda.hu