Freemail regisztráció

Hirdetés

A magyar fejlesztésű Freemail.hu hazánk egyik legismertebb levelezőrendszere, több mint 20 éve biztosít felületet az elektronikus levelek küldésére és fogadására. Az évtizedes múltra visszatekintő online szolgáltatást folyamatos fejlesztés jellemzi, ennek köszönhetően stabil és megbízható a rendszer, amit több milliós felhasználói tábora is jelez. Az alábbi ismertetőben a Freemail fiók regisztrációjáról olvashatunk.

Freemail regisztráció, Freemail fiók létrehozása az e-mail szolgáltatlás használatához

  1. Írjuk be böngészőnk címsorába a  http://www.freemail.hu címet, vagy  klikkeljünk erre a linkre a levelező megnyitásához.
  2. A böngésző automatikusan át fog irányítani a Freemail belépési oldalára.
  3. A megnyíló belépési oldalon klikkeljünk a bejelentkezési ablak jobb oldalán található  ‘Regisztrálok‘ gombra.
  4. A regisztrációs folyamat első lépéseként meg kell adnunk a következő adatokat: név, postafiók azonosító (azaz leendő e-mail  címünk), jelszó, másodlagos e-mail cím és biztonsági jelszó.
  5. A folyamat következő lépésében további adatokat kell megadnunk a regisztrációhoz, melyek a következők: születési dátum, iskolai végzettség, nem, foglalkozás, érdeklődési kör, munkaterület.
  6. Befejezésként el kell fogadnunk az Általános Szerződési Felételeket, majd kattintsunk a ‘Regisztrálok’ gombra. Fontos, hogy az ÁSZF-et csak akkor engedi elfogadni a rendszer, ha azt végig olvastuk /görgettük.  Amennyiben módosítani szeretnénk a korábban beírt regisztrációs adatokat, az űrlap alján található ‘Előző lépés’ gombra kattintva visszaléphetünk az előző oldalra.
  7. Legvégül még egy biztonsági ellenőrző kérdésre kell válaszolnunk, melynek helyes megválaszolása után visszajutunk a Freemail.hu kezdőlapjára ahol immár beléphetünk a levelezőrendszerbe.

Képes segítség a regisztrációhoz

A Freemail.hu regisztráció kezdőlépése
A Freemail.hu regisztráció kezdőlépése

 

A Freemail.hu regisztrációs folyamat első lépése
A Freemail.hu regisztrációs folyamat első lépése, az alapadatok beírása

 

A Freemail.hu regisztrációs folyamat második lépése
A Freemail.hu regisztrációs folyamat második lépése, kiegészítő adatok beírása

 

A Freemail.hu regisztráció harmadik lépése
A Freemail.hu regisztráció harmadik lépése, az ÁSZF elfogadása

További népszerű levelező programok

Fotó forrása: freemai.hu