Freemail regisztráció

A magyar fejlesztésű Freemail.hu hazánk egyik legismertebb levelezőrendszere, több mint 20 éve biztosít felületet az elektronikus levelek küldésére és fogadására. Az évtizedes múltra visszatekintő online szolgáltatást folyamatos fejlesztés jellemzi, ennek köszönhetően stabil és megbízható a rendszer, amit több milliós felhasználói tábora is jelez. Az alábbiakban a Freemail regisztráció folyamatának ismertetője olvasható.

Freemail regisztráció, Freemail fiók létrehozása

  1. A Freemail regisztráció megkezdéséhez klikkeljünk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a  http://www.freemail.hu címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A megnyíló belépési oldalon klikkeljünk a bejelentkezési ablak jobb oldalán található  ‘Regisztrálok‘ gombra.
  3. A regisztrációs folyamat első lépéseként meg kell adnunk a következő adatokat: név, postafiók azonosító (azaz leendő e-mail  címünk), jelszó, másodlagos e-mail cím és biztonsági jelszó.
  4. A folyamat következő lépésében további adatokat kell megadnunk a regisztrációhoz, melyek a következők: születési dátum, iskolai végzettség, nem, foglalkozás, érdeklődési kör, munkaterület.
  5. Befejezésként el kell fogadnunk az Általános Szerződési Felételeket, majd kattintsunk a ‘Regisztrálok’ gombra. Fontos, hogy az ÁSZF-et csak akkor engedi elfogadni a rendszer, ha azt végig olvastuk /görgettük.  Amennyiben módosítani szeretnénk a korábban beírt regisztrációs adatokat, az űrlap alján található ‘Előző lépés’ gombra kattintva visszaléphetünk az előző oldalra.
  6. Legvégül még egy biztonsági ellenőrző kérdésre kell válaszolnunk, melynek helyes megválaszolása után visszajutunk a Freemail.hu kezdőlapjára ahol immár beléphetünk a levelezőrendszerbe.

A Freemail.hu regisztráció kezdőlépése

A Freemail.hu regisztráció kezdőlépése

A regisztrációs folyamat első lépése, az alapadatok beírása

A Freemail.hu regisztrációs folyamat első lépése

A Freemail.hu regisztrációs folyamat második lépése, kiegészítő adatok beírása

A Freemail.hu regisztrációs folyamat második lépése

Harmadik lépés, az ÁSZF elfogadása

A Freemail.hu regisztráció harmadik lépése

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: freemai.hu