Google Naptár belépés, Google Naptár bejelentkezés

A Google Naptár (angol elnevezése Google Calendar) a Google Alkalmazások online naptárszolgáltatása, böngészőben és letölthető applikáción keresztül is használható. A Google Naptár könnyen integrálható más webes alkalmazásokba, és naptárunkat akár meg is oszthatjuk másokkal. Az alábbiakban a Google Naptár belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Google Naptár belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A naptár használatához Google fiók regisztrációjára van szükség. Ha már rendelkezünk Google fiókkal, kattintsunk erre a linkre, vagy a böngésző címsorába írjuk be a https://calendar.google.com címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Amennyiben még nem jelentkeztünk be Google fiókunkba, a calendar.google.com oldalát megnyitva a Google fiók bejelentkezési oldalára jutunk, ahol szükséges megadnunk a regisztráció során megadott e-mail címünket vagy a fiókhoz beállított telefonszámunkat, majd következő lépésben jelszavunkat.
  3. Ha kétlépcsős azonosítást is beállítottunk Google fiókunkhoz biztonsági okokból, ebben az esetben mobiltelefonunkra kapott sms-ben található kódot is be kell írnunk, vagy mobiltelefonunkon el kell fogadnunk, hogy a belépést engedélyezzük.
  4. A sikeres beazonosítást követően belépünk a Google Naptár felületére, és használatba vehetjük az alkalmazást.
  5. Abban az esetben, ha már a Google fiókunkba be voltunk jelentkezve a https://calendar.google.com megnyitásakor, semmilyen további azonosításra nem lesz szükségünk.

A Google fiók bejelentkezési oldala

Google Naptár belépés

Google Naptár belépés mobiltelefonról

A Google Naptár használatához külön applikáció áll rendelkezésre, amelyet a Google Play vagy Apple Store felületéről tölthetünk le.

  1. A Google Naptár használatához Google fiók regisztrációjára van szükség. Ha már rendelkezünk Google fiókkal, a böngésző címsorába írjuk be a https://calendar.google.com címet vagy kattintsunk erre a linkre és végezzük el a regisztrációt.
  2. Ha még nem telepítettük a Google Dokumentumok alkalmazást, töltsük le a fent felsorolt linken és végezzük el az applikáció telepítését.
  3. Nyomjunk rá a Google Dokumentumok applikáció ikonjára mobiltelefonunk képernyőjén, és végezzük el a bejelentkezést Google fiókunkba.
  4. A sikeres belépést követően hozzáférünk a Google Dokumentumok felületén tárolt file-jainkhoz.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

A Google Naptár használatához Google fiók szükséges. Ha elfelejtettük Google fiókunkhoz megadott jelszavunkat, kövessük az itt leírt folyamatot.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: docs.google.com