Google Űrlapok belépés, Google Forms bejelentkezés

Hirdetés

A Google egyik leghasznosabb, ingyenes alkalmazása az online űrlapok készítésére alkalmas Google Űrlapok, másnéven Google Forms. A felhasználó számára egyszerűen kezelhető internetes felületen űrlapokat és felméréseket készíthetünk, ezeket megoszthatjuk, valamint valós időben elemezhetjük a beérkezett válaszokat. A szolgáltatatás magyar nyelven is  elérhető.

Google Űrlapok belépés, Google Forms bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A Google Űrlapok használatához Google fiók regisztrációjára van szükség. Ha már rendelkezünk Google fiókkal, a böngésző címsorába írjuk be a https://docs.google.com/forms címet vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. Amennyiben még nem jelentkeztünk be Google fiókunkba, a docs.google.com oldalát megnyitva a Google fiók bejelentkezési oldalára jutunk, ahol szükséges megadnunk a regisztráció során megadott e-mail címünket vagy a fiókhoz beállított telefonszámunkat, majd következő lépésben jelszavunkat.
  3. Ha kétlépcsős azonosítást is beállítottunk Google fiókunkhoz biztonsági okokból, ebben az esetben mobiltelefonunkra kapott sms-ben található kódot is be kell írnunk, vagy mobiltelefonunkon el kell fogadnunk, hogy a belépést engedélyezzük.
  4. A sikeres beazonosítást követően belépünk a Google Űrlapok felületére, és használatba vehetjük az alkalmazást.
  5. Abban az esetben, ha már a Google fiókunkba be voltunk jelentkezve a https://docs.google.com/forms megnyitásakor, semmilyen további azonosításra nem lesz szükségünk.

A Google fiók belépési oldala

Google Űrlapok belépés

Google Űrlapok belépés, Google Forms bejelentkezés mobiltelefonon

A Google Űrlapok használatához külön mobilapplikáció letöltése nem szükséges, az űrlapkészítés megkezdéséhez a fent részletezett módon léphetünk be a Google Űrlapok felületére.

Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése vagy módosítása

A Google Űrlapok használatához, Google fiók szükséges. Ha elfelejtettük Google fiókunkhoz megadott jelszavunkat, kövessük az itt leírt folyamatot.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: docs.google.com