HBO GO belépés, HBO GO bejelentkezés

Hirdetés

Az HBO GO az amerikai HBO csatorna saját gyártású műsorain kívül kasszasiker filmeket, kultikus sorozatokat, stand up show-kat, dokumentumfilmeket kínál online videotár előfizetői számára. A folyamatosan frissülő és bővülő, több száz filmből és sorozatból álló film adatbázis hazánk egyik legnépszerűbb online szolgáltatása.

HBO GO belépés a filmek, sorozatok megtekintéséhez, HBO GO bejelentkezés

  1. Első lépésben számítógépünk böngészőjében nyissuk meg a HBO GO online felületét erre a  linkre kattintva, vagy írjuk be  böngészőnk címsorába a https://hbogo.hu  címet.
  2. A szolgáltatás megnyíló oldalán két bejelentkezési mód közül választhatunk: beléphetünk TV vagy médiaszolgáltatónál vásárolt előfizetésünkkel, vagy közvetlenül  az HBO GO-nál vásárolt előfizetésünkkel. A választást a képernyő bal, illetve jobb oldalán megjelenő kockára kattintva végezhetjük el.
  3. Ha a HBO GO-nál vásárolt előfizetéssel rendelkezünk, az erre az opcióra kattintás után adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. Amennyiben a TV vagy médiaszolgáltatónál vásárolt előfizetés opciót választottuk, az e-mail cím és jelszó megadásán kívül szükség lesz a szolgáltató kiválasztására. Ezek a teljesség igénye nélkül a következők: Digi, Direct One, Magyar Telekom, Telenor MyTV, Vodafone, Invitel, Vidanet Zrt., stb..
  5. Ha helyes adatokat adtunk meg a bejelentkezéshez, az adatok megadása után sikeres lesz a belépés az online felületre.

HBO GO belépés. bejelentkezés az online filmek, filmsorozatok nézéséhez

Hirdetés

HBO GO belépés. bejelentkezés az online filmek, filmsorozatok nézéséhez

HBO GO belépés típusának kiválasztása

HBO GO belépés típusának kiválasztása

HBO GO belépés, szolgáltató kiválasztása

HBO GO belépés, szolgáltató kiválasztása

HBO GO elfelejtett belépési adatok, új jelszó beállítása

  1. Nyissuk meg a HBO GO online felületét erre a  linkre kattintva, vagy írjuk be  böngészőnk címsorába a https://hbogo.hu  címet.
  2. A megnyíló ablakban klikkeljünk bármelyik bejelentkezési lehetőségre, majd az ablak alján kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó’ gombra.
  3. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, majd kattintunk az ‘Igénylés elküldése’ gombra.
  4. A rendszer e-mailben elküldi az új jelszó beállításához szükséges információkat, a jelszó beállításához szükséges oldal linkjével együtt.
  5. Kövessük az e-mailben szereplő utasításokat az új jelszó beállításához.

HBO GO elfelejtett jelszó igénylése

HBO GO elfelejtett jelszó igénylése

HBO GO elfelejtett jelszó igénylése