Indamail belépés, Indamail bejelentkezés

Az Indamail (erdetileg Vipmail) levelezőrendszere az Indamedia online e-mail szolgáltatásaként sokáig a magyar felhasználók kedvenc levélküldő alkalmazása volt. 2023-tól a norvág Fjordmail tulajdonába került, jelenleg új felhasználók számára nem lehetséges a regisztráció. az Indamail havi előfizetási konstrukcióban használható. Az alábbiakban az Indamail belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Indamail belépés asztali számítógépen

  1. Az Indamail kezdőoldalát nyissuk meg erre a linkre kattinva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.indamail.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk a kezdőoldalt, kattintsunk a jobb felső sarokban a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. Írjuk be felhasználónevünket és a jelszavunkat a belépési oldalon a megfelelő mezőkbe.
  4. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés‘ gombra.
  5. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan megnyitja az Indamail regisztrált felhasználók számára elérhető felületét.

A belépés megkezdése az Indamail kezdőoldalán


A bejelentkezés oldala


Belépés mobiltelefonon, tableten

Az Indamail e-mail szolgáltatása nem rendelkezik mobil applikációban. Mobileszközökön a https://www.indamail.hu webcímen elérhető online felületen használhatjuk a levelezőrendszert. Az Indamail kialakításának köszönhetően bármilyen böngésző méreten megfelelő módon jelenik meg.

Kapcsolódó oldalak