Már nem baj, ha véletlenül pontot teszünk a gmail címekbe

Hirdetés

Gmai cím - automatikus pontozás javításaA Google a Gmail levelezőt használók számára apró, de hasznos újítással jelentkezett a közelmúltban. Mostantól nem probléma, ha tévesen használjuk a pont karaktereket a címzett e-mail címében a @ előtti részben. Egy példa a mostani újítás jobb megértéséhez:

Hirdetés

Ha pl. a kézbesítéskor megadott cím a [email protected], akkor az e-mail-cím pontokat tartalmazó verziói is célba fognak érni:

A címbe került pontok nem változtatják meg a címet, így emiatt nem fogjuk más e-mailjeit megkapni. Az ilyen esetekben a legvalószínűbb az, hogy a feladó elgépelte vagy elfelejtette a helyes címet.

Ha még nem rendelkeznél Gmail levelezési címmel, ide kattintva létrehozhatod! A regisztráció módjáról és folyamatáról erre a linkre kattintva olvashatsz bővebben.

Szerző: Kovács Szabolcs

Már nem baj, ha véletlenül pontot teszünk a gmail címekbe Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a belepes-regisztracio.hu szerkesztőjeként mindig a legfrissebb adatkezelési és adatbiztonsági híreket oszthatom meg az olvasókkal. Hiszem, hogy szerzőként én is hozzájárulhatok a biztonságosabb internetes felhasználói szokások kialakításához.