Még nagyobb biztonságot nyújt a Gondosóra alkalmazás

Már elérhető a Gondosóra alkalmazás, amely nagyobb biztonságot nyújt a Gondosóra használóinak. A Gondosóra alkalmazást nem csak a Gondosórát viselők, hanem hozzátartozóik is letölthetik telefonjukra, így értesítéseket kaphatnak, ha idős hozzátartozójuk vészhelyzetbe kerül. Az alkalmazás segítségével nyomon követhetjük a Gondosóra eszköz fejlesztésével kapcsolatos legfrissebb információkat is.

Gondosóra applikáció

Életmentő funkció az alkalmazásban

Az új app, amely elérhető IOS és Android platformon egyaránt, azonnali riasztást küld, ha az óra esésérzékelője bekapcsol. Az alkalmazással gyorsan és egyszerűen elintézhető az adatmódosítás és a hibabejelentés is. Ezekkel a funkciókkal, valamint az applikáció többi lehetőségével a gondoskodás hatékonysága jelentősen nő, és a biztonság új szintre lép.

Az új Gondosóra alkalmazás nem csupán a felhasználók nyugalmát szolgálja, hanem a családtagok számára is megnyugvást jelent, hogy szeretteik biztonságban vannak. A Gondosóra használata regisztrációhoz kötött, a regisztráció módjáról ebben a bejegyzésünkben írunk részletesen.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: pexels.com