MyNav belépés, MyNav bejelentkezés

A 2022-es év elejétől elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) online ügyintézést és tájékozatást segítő portálja, amely elsősorban a magánszemélyek, de könyvelők számára is számos hasznos információval szolgál. A portál egyedi beállításai lehetővé teszik a tartalom megjelenítésének személyre szabását. Olvashatóak az adózáshoz tartozó hírek, valamint új nyomtatványok, álláspályázatok, NAV-kiadványok is elérhetőek, illetve üzemanyagár táblázatot, adónaptárat, valamint jegybanki alapkamatot is böngészhetünk az oldalon. Az alábbiakban a MyNav belépés folyamatát ismertetjük részletesen.

MyNav belépés, bejelentkezés asztali számítógépen

 1. Kezdőlépésként nyissuk meg böngészőnkben a https://nav.gov.hu/mynav linket, vagy gépeljük be böngészőnk címsorába a https://nav.gov.hu/mynav címet és nyomjunk az ‘Enter’ billentyűre. Másik lehetőségünk, hogy megnyitjuk a https://nav.gov.hu oldalt, és a fejlécben található ‘MyNav‘ gombra kattintuk.
 2. A MyNav kezdőoldalának középső részén egy figyelemfelhívó üzenet fog megjelenni, amely az oldal egyedi beállításaira hívja fel a figyelmet. Itt az üzenet alján található ‘Kezdjük’ gombra kattintsunk.
 3. A gombra kattintás után a belépési képernyő fogad majd bennünket. Adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépek gombra.
 4. Ha helyesen adtuk meg belépési adatainkat, sikeresen bejelentkezünk az online felületre, ahol akár saját igényeinkhez is igazíthatjuk a portálon található tartalmakat.

A belépési folyamat megkezdése

MyNav belépés, bejelentkezés a MyNav felületére

Belépés mobiltelefonon, tableten

 1. Kezdőlépésként nyissuk meg mobiltelefonunkon a https://nav.gov.hu/mynav linket, vagy gépeljük be mobiltelefonunk böngészőjenek címsorába a https://nav.gov.hu/mynav címet. Másik lehetőségünk, hogy megnyitjuk a https://nav.gov.hu oldalt, és a fejlécben található ‘MyNav‘ gombra kattintuk.
 2. A továbbiakban kövessük a fent leírt folyamatot, amely megegyezik az asztali számítógépen végzett belépési folyamattal.

Bejelentkezés mobileszközön

MyNav belépés mobiltelefon és tablet nézetben

Elfelejtett jelszó, bejelentkezés adatainak beállítása

 1. Elsőként nyissuk meg a MyNav weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://nav.gov.hu/mynav weboldal címet.
 2. A fenti folyamatleírás szerint nyissuk meg a belépési képernyőt.
 3. Kattintsunk a belépési ablak jobb alsó sarkában található ‘Elfelejtett jeslzó’ linkre.
 4. A megnyíló lapon írjuk be a MyNav felületére történő regisztráció során használt e-mail címünket, utána kattintsuk az ‘Igénylés’ gombra.
 5. A portál a beírt e-mail címre postázza a belépési adatok módosításához szükséges információkat.

Elfelejtett jelszó, jelszó beállítása MyNav belépés és elfelejtett jelszó igénylés online


Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: nav.gov.hu, nav.gov.hu, nav.gov.hu