Nemzeti konzultáció online belépés, kitöltés

Hirdetés

A magyar kormány a közelmúltban már online is elérhetővé tette a Nemzeti Konzultáció kérdőívét, amelyben hét Magyarországot alapvetően érintő brüsszeli szankcióval kapcsolatban nyilváníthat véleményt minden magyar állampolgár az ukrán háború vonatkozásában. A hagyományos papíralapú visszaküldés helyett online is fogadják tehát válaszainkat, ezáltal meggyorsítva a beküldés folyamatát.

Nemzeti konzultáció a brüsszeli szankciókról online belépés, kitöltés

  1. A Nemzeti konzultáció online felületére történő belépéshez elengedhetetlen a regisztráció. A regisztrációt elvégezhetjük ezen a linken, vagy a böngésző címsorába gépeljük be a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu címet.
  2. A regisztrációs űrlap kitöltését követően a rendszer a regisztráció során megadott e-mail címünkre automatikus üzenetet küld ki.
  3. Nyissuk meg e-mail fiókunkat, és a bejövő üzenetek között keressük meg a konzultációs regisztrációról szóló e-mailt. Előfordulhat, hogy egyes levelezőprogramok beállításai miatt az automatikus megerősítő e‑mail a levélszemét (spam) mappába érkezik.
  4. A beérkezett e-mailben található linkre kattintva beléphetünk a nemzeti konzultáció oldalára, ahol a kérdéseket megválaszolhatjuk.
  5. A belépéshez külön felhasználói nevet és jelszót nem szükséges megadni, a kitöltő regisztráció során megadott személyi adatai alapján érzékeli a rendszer, hogy érkezett-e már kitöltés az adott címről, névről.

Brüsszeli szankció a nemzeti konzultációról, regisztrációs űrlap a belépéshez

Brüsszeli szankció a nemzeti konzultációról, regisztrációs űrlap a belépéshez


Aktiváló e-mail a belépéshez online nemzeti konzultáció kitöltésekor

Brüsszeli szankciók - nemzeti konzultációs kérdőív belépési link. Erre kattintva léphetünk be az online felületre a kitöltéshez.

Elfelejtett jelszó, bejelentkezési problémák a nemzeti konzultáció weboldalára a kitöltéshez

  1. A nemzeti konzultációs kérdőív kitöltésekor a brüsszeli szankcióval kapcsolatos kérdésekre anélkül válaszolhat a felhasználó, hogy e-mail címét vagy jelszavát külön meg kellene adnia a belépés folyamán.
  2. A belépéshez ebben az esetben nem szükséges jelszó, a regisztráció során megadott e-mail címre érkező automatikus üzenetben található linkre kattintva léphetünk be a kitöltéshez az online felületre.
  3. Abban az esetben, ha nem nyílik meg a nemzeti konzultáció weboldala, elképzelhető, hogy az internetkapcsolat hiánya miatt sikertelen a bejelentkezés.

Kapcsolódó tartalmaink

Fotó forrása: pixabay.com, /nemzetikonzultacio.kormany.hu