Ötöslottó feladás belépés online, ötöslottó bejelentkezés

Hirdetés

Sorban állás nélkül bárhol és bármikor feladhatjuk virtuális szelvényünket a szerencsejatek.hu online felületén, vagy akár az Okoslottó nevű  mobilalkalmazás használatával.  A Szerencsejáték Zrt. termékei közül az Ötös-, a Hatos- és a Skandináv lottó, a Joker, a Kenó, a Puttó, a Luxor és az Eurojackpot, E-sorsjegy, valamint a Totó, Góltotó játékokat érhetjük el a www.szerencsejatek.hu weboldalon, így kényelmesen, akár otthonról is megjátszatjuk kedvenc számainkat. Az online játékforma előnye, hogy gyorsan és egyszerűen használható, a nyeremények utalása saját bankszámlára vagy belső egyenlegre történhet, valamint nincs elfelejtett játék vagy fogadás, mert a játékosok sms-ben vagy e-mailben mindig értesítést kapnak az aktuális fogadási eseményekről.

Ötöslottó feladás belépés, bejelentkezés online

  1. Az ötöslottó feladáshoz szükséges belépés elvégzéséhez  klikkelj erre a linkre , vagy gépeld be a böngésződ címsorába a https://www.szerencsejatek.hu/ weboldal címet.
  2. A megnyíló oldalon a már regisztrált felhasználók a bejelentkezési adatokat megadva (felhasználó név vagy e-mail cím, jelszó) beléphetnek a védett felületre a weboldal jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés’ gombra kattintva.
  3. Ha helyesen adtunk meg belépési adatainkat, be fog töltődni a regisztrált felhasználók számára elérhető online felület.
ötöslottó feladás belépés, bejelentkezés online
Ötöslottó feladás belépés, bejelentkezés – online belépési felület

Elfelejtett jelszó vagy felhasználói név, e-mail cím újrakérése a belépéshez

  1. Nyissuk meg a szerencsejatek.hu belépési oldalát a fenti lépéseket követve.
  2. A belépési oldalon klikkeljünk a ‘Bejelentkezés’ gombra, asztali számítógép nézetben a jobb felső sarokban.
  3. A megnyíló oldalon klikkeljünk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre.
  4. Adjuk meg születési időnket és e-mail címünket a megjelenő oldalon, és kattintsunk az ‘Elküld’ linkre.
  5. A szerencsejatek.hu elküldi e-mail címünkre a belépési adatok megváltoztatásához szükséges további tennivalókat.
  6. Ha további segítségre van szükséged, hívd a telefonos ügyfélszolgálatot, amely a hét bármely napján 7 és 23 óra között a 06 1 201-0580-as telefonszámon érhető el.