Profession belépés, Profession bejelentkezés

A Profession.hu Magyarország vezető online toborzási szakértője. Az álláskereső portál 2002 óta a legnépszerűbb internetes felület a munkakeresés területén,  4000-nél több cég több, mint 17 000 hirdetése érhető el a Profession.hu adatbázisában. Az alábbiakban a Profession belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Profession belépés, Profession bejelentkezés asztali számítógépen

 1. Munkavállalóként a bejelentkezés megkezdéséhez nyissuk meg a Profession.hu kezdőoldalát erre a linkre kattintva, vagy másoljuk be böngészűnk címsorába a https://www.profession.hu/ webcímet.
 2. Miután megnyitottuk a portál kezdőoldalát, kattintsunk a jobb felső sarokban található ‘Belépés’ gombra.
 3. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. A bejelentkezéshez használhatjuk a Google, Facebook vagy Apple fiókunkat is, ebben az esetben kattintsunk ezekre a gombokra.
 4. Amennyiben sikeres volt a felhasználói azonosítás, helyesen adtuk meg a belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületre.

Belépés a Profession.hu felületére

Profession.hu belépés állást keresőknek asztali számítógépen

 

Elfelejtett jelszó, új belépési adatok beállítása

 1. Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése esetén nyissuk meg a portált a fent ismertetett módon.
 2. A ‘Belépés’ gombra kattintás után megnyílik a belépési oldal, itt a jelszóbeíró mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtette jelszavát?’ linkre.
 3. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, pipáljuk ki a ‘Nem vagyok robot’ opciót, és oldjuk meg a feladványt.
 4. Végezetül kattintsunk a ‘Küldés’ gombra.
 5. A rendszer automatikus üzenetet küld az e-mail címünkre az új jelszó beállításához szükséges információkkal.

Elfelejtett jelszó, új jelszó bállítása

Új jleszó kérése a Profession.hu weboldalán elfelejtett jelszavunk kicserélése

Profession belépés mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön az álláskereséshez  a legmegfelelőbb eszköz a Profession.hu mobilalkalmazás. Az applikáció elérhető a Google Play és az Apple Store felületein.

 1. Töltsük le a Profession.hu mobilalkalmazást a Google Play vagy az Apple Store oldaláról.
 2. A telepítés után nyissuk meg az applikációt, nyomjunk rá a Profession.hu app ikonjára.
 3. Nyomjunk a ‘Belépek’ gombra és adjuk meg belépési adatainkat (e-mail cím, jelszó). A belépéshez használhatjuk Facebook vagy Google fiókunkat is. Ebben az esetben nyomjunk a ‘Facebook belépés’ vagy ‘Google belépés’ gombra.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépési azonosítónkat, a rendszer automatikusan beléptet az applikáció regisztrált felhasználói felületére.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: profession.hu