RADITEC leletkiadás belépés, online bejelentkezés

A RADITEC Kft. 30 éve van jelen a hazai betegdiagnosztikai ellátást biztosító szolgáltatók között. A RADITEC a magyar CT-MR diagnosztika területén kiemelkedően magas színvonalú technológiai háttérrel szolgálja Budapest és környékének betegellátását. Az alábbiakban a RADITEC leletkiadás belépés folyamatának ismertetője olvasható.

RADITEC leletkiadás online asztali számítógépen

  1. A RADITEC leletkiadás belépési oldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre.
  2. Miután megnyitottuk a belépési oldalt, írjuk be a vizsgálat után kapott felhasználói nevünket és jelszavunkat.
  3. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg a belépési adatokat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületre. Ha belépéskor a ‘Minden felhasználói fiók használt! Kérem térjen vissza később!‘ üzenet olvasható a képernyőn, akkor a rendszer túlterheltség miatt nem tudja a bejelentkeztetést végrehajtani. Ebben az esetben kb. 30 perc múlva érdemes újra megpróbálkozni a belépéssel.

A belépés megkezdése a RADITEC weboldalán

RADITEC leletkiadás belépés az online felületre. Bejelentkezés online.

RADITEC leletkiadás belépés mobiltelefonon, táblagépen a leletek lekérdezéséhez

A RADITEC online felülete egyedi mobilapplikáción kersztül nem elérhető, mobileszközökön is használjuk a belépéshez a fenti linken elérhető online felületet.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

Jelszót csak személyesen lehet változtatni. Adatbiztonsági okokból telefonos vagy e-mailes jelszó változtatásra nincs lehetőség.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: raditecpp.eradpacs.hu