SkyShowtime regisztráció, SkyShowtime fiók létrehozása

A SkyShowtime online film streaming szolgáltatása több médiabirodalom, többek között a Universal, a DreamWorks, a Paramount+, a Showtime, a Sky és a Peacock filmes kínálatát egyesíti és teszi elérhetővé online előfizetői számára. A Magyarországon 2023 februárjától mobileszközökön, online és okostévéken is elérhető szolgáltatás a SkyShowtime a Peacock technológiájára építi előfizetési modelljét. Az alábbiakban olvasható leírás a SkyShowtime regisztráció folyamatát ismerteti lépésről lépésre.

SkyShowtime regisztráció, felhasználói fiók készítése asztali számítógépen

  1. A SkyShowtime weboldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.skyshowtime.com címet.
  2. A kezdőoldal megnyitása után kattintsunk az oldal jobb felső részén található ‘Regisztráljon a SkyShowtime-ban linkre..
  3. A megnyíló fiókregisztrációs oldalon adjuk meg e-mail címünket és jelszavunkat kétszer, majd kattintsunk a ‘Fiók létrehozása’ gombra.
  4. A regisztrációs folyamat befejezéséhez be kell jelentkeznünk a SkyShowtime oldalára, majd az előfizetési díjat rendezve létrejön felhasználói fiókunk.

A SkyShowtime regisztráció megkezdése

SkyShowtime regisztráció, a regisztrációs folyamat megkezdése

A SkyShowtime fiók

SkyShowtime fiók regisztráció

SkyShowtime regisztráció mobiltelefonon, táblagépen

A SkyShowtime használatához mobil eszközökön ajánlott a hivatalos applikáció letöltése a Google Play és az Apple Store felületeken.

  1. Töltsük le a SkyShowtime mobil applikációt a Google Play vagy Apple Store felületeiről.
  2. Letöltés után indítsuk el az applikációt, nyomjunk az applikáció ikonjára.
  3. Az applikáció megnyitása után nyomjunk a ‘Regisztrálj’ gombra, és töltsük ki  a regisztrációs mezőket (név, e-mail cím).
  4. Nyomjunk a ‘Fiók létrehozása’ gombra, majd lépjünk be a SkyShowtime felületére, és az előfizetési díjat egyenlítsük ki.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: skyshowtime.com, kyshowtime.com