SorozatBarát belépés, SorozatBarát bejelentkezés

A SorozatBarát (sorozatbarat.club) Magyarország egyik, vagy talán a legnagyobb online sorozat adatbázisa, naponta frissített videó tartalommal. Jelenleg nyílt regisztrációs lehetőséggel nem lehet csatlakozni a weboldalhoz, csak már tagságival rendelkező felhasználók meghívása útján regisztrálhatunk, illetve léphetünk be a védett tartalmak megtekintéséhez. Az alábbiakban a SorozatBarát belépés folyamatát ismertetjük részletesen.

SorozatBarát belépés asztali számítógépen

  1. A Sorozatbarát club weboldalára történő belépéshez írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.sorozatbarat.club/login elérhetőséget, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A megnyíló oldalon írjuk be a belépéshez szükséges adatainkat (felhasználónév, jelszó), amelyeket a regisztráció során adtuk meg.
  3.  A felhasználónév és jelszó beírása után kattintsuk a  ‘Belépés’ gombra.
  4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer engedélyezi számunkra a belépést a sorozatok megtekintéséhez.

A SorozatBarát belépés megkezdése

Sorozatbarát club belépés, Sorozatbarát club bejelentkezés

Belépés mobiltelefonon, tableten

A  Sorozatbarát club mobiltelefonra optimalizált verziója jelenleg még nem elérhető, így csak a fentiekben ismertetett módon jelentkezhetünk be az online felületre.

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése

  1. Ha elfelejtettük a SorozatBarát belépéshez szükséges jelszavunkat, új jelszó igényléséhez  látogassuk el a SorozatBarát belépési oldalára (https://www.sorozatbarat.club/login).
  2. A belépési oldalon kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre, amit a ‘Belépés’ gomb alatt találunk.
  3. A megnyíló oldalon adjuk meg a regisztrációkor használt e-mail címünket, és írjuk be a képernyőn megjelenő ellenőrző kódot, majd kattintsunk a ‘Mehet’ gombra.
  4. Amennyiben helyes e-mail címet adtunk meg, a rendszer kiküldi e-mailben az új jelszó beállításához szükséges információkat.

Elfelejtett jelszó igénylése, az e-mail cím megadása

Sorozatbarát club, új jelszó beállítása

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: orozatbarat.club