Spotify belépés, Spotify bejelentkezés

Hirdetés

A svédországi alapítású Spotify jelenleg a világ legnagyobb zenei streaming szolgáltatója, 70 millió zeneszám és podcast között böngészhetnek felhasználói. Ingyenes és előfizetői verziója egyaránt létezik, 2021 júliusában több mint 165 millió fizető ügyféllel rendelkeztek. A Spotify bevételének közel 70%-át juttatja vissza jogdíj formájában a zenei előadóknak vagy zenei kiadóknak a zeneművek lejátszási darabszáma után arányosan. A szolgáltató a zeneműveket online és offline is elérhetővé teszi, azonban azokat saját meghajtóra letölteni vagy adathordozóra kiírni nem engedi a rendszer. Alábbi leírásunkban a Spotify felületére történő belépésről olvashatsz.

Spotify belépés, Spotify bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A Spotify weboldalára történő belépéshez klikkelj erre a linkre , vagy gépeld be a böngésződ címsorába a https://www.spotify.com/hu/ weboldal címet.
  2. A weboldal megnyitása után kattints a képernyő jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés’ menüpontra.
  3. A következő oldalon több lehetőség közül választhatsz a belépéshez. Ezek a következők: Folytatás  Facebook-kal, Folytatás Apple-lel, Folytatás Google-lal, vagy a regisztráció során megadott email címmel és jelszóval.
  4. Válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb belépési módot, és végezzük el a bejelentkezést a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintva.
  5. Amennyiben elfelejtettük a jelszavunkat , a ‘Belépés’ gomb alatt található  ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre kattintva állíthatunk be újat.

Spotify bejelentkezési gomb

Spotify belépés, bejelentkezési felület


Bejelentkezési lehetőségek a Spotify felületére

Spotify belépés, bejelentkezési lehetőségek a Spotify felületére


Elfelejtett jelszó, bejelentkezési problémák

  1. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra a https://www.spotify.com/hu/ weboldalt megnyitva. Ez asztali számítógépet használva a jobb felső sarokban található.
  2. A megnyíló bejelentkezési ablak alján kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
  3. Adjuk meg  Spotify-felhasználónevünket vagy e-mail címünket, amelyet a regisztrációhoz használtunk.
  4.  A Spotify e-mailben el fogja küldeni a felhasználónevet és egy hivatkozást, amellyel alaphelyzetbe állíthatjuk a jelszavunkat.