Spotify belépés, Spotify bejelentkezés

A svédországi alapítású Spotify jelenleg a világ legnagyobb zenei streaming szolgáltatója, 70 millió zeneszám és podcast között böngészhetnek felhasználói. Ingyenes és előfizetői verziója egyaránt létezik, 2021 júliusában több mint 165 millió fizető ügyféllel rendelkeztek. A Spotify bevételének közel 70%-át juttatja vissza jogdíj formájában a zenei előadóknak vagy zenei kiadóknak a zeneművek lejátszási darabszáma után arányosan. Az alábbiakban a Spotify belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Spotify belépés asztali számítógépen

  1. A Spotify kezdőoldalát erre a linkre kattintva nyissuk meg, vagy gépeljük be a böngésző címsorába a https://www.spotify.com/hu/ weboldal címet és nyomjunk az ‘Enter’ billentyűre.
  2. A weboldal megnyitása után kattintsunk a képernyő jobb felső sarkában található ‘Bejelentkezés’ menüpontra.
  3. A következő oldalon több lehetőség közül választhatunk a belépéshez. Ezek a következők: Folytatás  Facebook-kal, Folytatás Apple-lel, Folytatás Google-lal, vagy a regisztráció során megadott email címmel és jelszóval.
  4. Válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb belépési módot, és végezzük el a bejelentkezést a ‘Bejelentkezés’ gombra kattintva.
  5. Amennyiben elfelejtettük a jelszavunkat , a ‘Belépés’ gomb alatt található  ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre kattintva állíthatunk be újat.

A Spotify bejelentkezés megkezdése

Spotify belépés, bejelentkezési felület

Bejelentkezési lehetőségek a Spotify felületére

Spotify belépés, bejelentkezési lehetőségek a Spotify felületére

Elfelejtett jelszó, belépési problémák

  1. Kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra a https://www.spotify.com/hu/ weboldalt megnyitva. Ez asztali számítógépet használva a jobb felső sarokban található.
  2. A megnyíló bejelentkezési ablak alján kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
  3. Adjuk meg  Spotify-felhasználónevünket vagy e-mail címünket, amelyet a regisztrációhoz használtunk.
  4.  A Spotify e-mailben el fogja küldeni a felhasználónevet és egy hivatkozást, amellyel alaphelyzetbe állíthatjuk a jelszavunkat.

Kapcsolódó oldalak