Számlázz.hu belépés, Számlázz.hu bejelentkezés

A Számlázz.hu 2005-ben jelent meg a magyar piacon online számlázó programjával, amely azóta kategóriájában az egyik legkiforrottabb és egyben piacvezető termékké vált. A Számlázz.hu nevéhez fűződik az e-számlázás magyarországi elterjesztése, egyedülálló e-kereskedelmi szolgáltatások elindítása, valamint az első hazai üzleti fintech megoldás, az autokassza megvalósítása. Az alábbiakban a szamlazz.hu belépés folyamatát ismertetjük részletesen.

Számlázz.hu belépés asztali számítógépen

 1. Elsőként nyissuk meg a Számlázz.hu weboldalát, írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.szamlazz.hu címet, vagy kattintsunk erre a linkre.
 2. Amennyiben asztali számítógépen nyitottuk meg az oldalt, következő lépésként kattintsunk a kezdőoldal jobb felső sarkában található ‘Belépés’ gombra.
 3. Ha mobiltelefonról szeretnénk bejeletkezni, akkor a  Számlázz.hu mobilapplikációjának használatát javasoljuk.
 4. A ‘Belépés’ gombra kattintás után a megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket vagy bejelentkezési nevünket, illetve jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
 5. A belépéshez lehetőségünk van Facebook vagy Google fiókunkat is használni, illetve bejelentkezhetünk a Mostszámlázz szolgáltatáshoz regisztrált fiókunk adataival is. Ehhez kattintsunk a ‘Belépés Mostszámlázz fiókkal’ gombra. (A Mostszámlázz a Számlázz.hu egyszerűsített változata, bővebben ezen a linken érhető el információ az online szolgáltatással kapcsolatban.)
 6. Ha helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer beléptet a Számlázz.hu regisztrált felhasználók részére kialakított online kezelőfelületére, ahol elkészíthetjük számláinkat.

A belépés oldala, a bejelentkezési ablak megjelenése

Számlázz.hu belépés, SZámlázz.hu bejlelentkezés számla készíítéséhez online

Belépés mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön a Számlázz.hu mobil applikáció (MostSzámlázz app) használatát ajánljuk. Az applikáció jelenleg Android operációs rendszerre készült el, amely elérhető erre a linkre kattintva.

 1. Töltsük le a mobil applikációt a Google Play felületéről.
 2. Letöltés után indítsuk el a Számlázz.hu applikációt, és fogadjuk el a süti (cookie) szabályzatot.
 3. A belépést megkezdhetjük a ‘Belépés’ gombra nyomva, miután megadtuk a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat. A belépéshez használhatjuk Számlázz.hu azonosítónkat is, illetve Google vagy Facebook fiókunkat.
 4. A sikeres azonosítás után megkezdhetjük a számlázóprogram használatát.

Elfelejtett jelszó, belépési adatok kérése vagy módosítása

 1. Elsőként nyissuk meg a Számlázz.hu weboldalát erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.szamlazz.hu weboldal címet.
 2. Kattintsunk a ‘Belépés’ gombra, majd a megnyíló bejelentkezési ablak alján klikkeljünk az ‘Elfelejtetted a jelszavad?’ linkre.
 3. A megnyíló felületen írjuk be a regisztráció során használt e-mail címünket. A rendszer e-mailben egy hivatkozást fog küldeni, amin keresztül új jelszót adhatunk meg.

Elfelejtett jelszó igénylése a Számlázz.hu weboldalán

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: szamlazz.hu, szamlazz.hu