TikTok belépés, TikTok bejelentkezés

Hirdetés

A TikTok videók megosztásán alapuló közösségi oldal, amely megalakulása óta már több, mint 500 millió embert tudhat regisztrált felhasználói között, és a felhasználók száma rohamosan növekszik. Habár többnyire mobiltelefonunkat használva nyitjuk meg, már lehetőségünk van asztali számítógépünkről is megtekinteni és kezelni Tiktok hírfolyamunkat. Az alábbi leírás a TikTok belépés folyamatát lépésről lépésre mutatja be számítógépen és mobiltelefonon (TikTok applikáció) .

TikTok belépés, ismertető a bejelentkezésről asztali számítógépen

  1. Első lépésként nyissuk meg a https://www.tiktok.com/ webhelyet, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra a jobb felső sarokban.
  2. Ezt követően megjelenik egy felugró ablak, amely listázza a belépéshez használható opciókat. Ezek a következők: QR-kód használata, Telefon/e-mail/felhasználónév használata, Folytatás Facebookkal, Folytatás Google-lel, Folytatás Twitterrel, Folytatás Apple-lel, Folytatás Instagrammal.
  3. Válasszuk ki az opciók közül a nekünk legmegfelelőbbet.
  4. Ha Telefon/e-mail/felhasználónév használatát választjuk, akkor további adatokat kell megadnunk a belépéshez (telefonszám, e-mail cím). Adataink beírása után kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  5. Utolsó lépésként bejelentkezéskor még egy ellenőrzést iktat be a rendszer arra vonatkozóan, hogy valóban ember kísérli meg a bejelentkezést és nem egy program. Egy egyszerű feladvány (puzzle helyre csúsztatása a képernyőn) megoldása utána számítógépünkön sikerrel léphetünk be a TikTok felületére.

TikTok belépés, belépési módok a TikTok felületére

Hirdetés

TikTok belépés, belépési módok a TikTok felületére

 

TikTok belépés e-mail címmel és felhasználói névvel

TikTok belépés e-mail címmel és felhasználói névvel

 

TikTok belépési folyamat, e-mail cím és felhasználói név beírása

TikTok belépési folyamat, e-mailc ím és felhasználói név beírása

 

TikTok belépés biztonsági ellenőrzés

TikTok belépés biztonsági ellenőrzés

Hogyan léphetek be mobilról a TikTok-ra?

  1. A mobiltelefonos használatához először is szükségünk van az TikTok mobil applikáció letöltésére. A mobil applikációk itt érhetőek el: AppStore, Google Play, Microsoft.
  2. Az applikáció letöltése után keresd meg és nyomj rá az TikTok ikonra.
  3. A telefon kijelzőjén megnyílik a bejelentkezési felület, ahol megadhatod telefonszámodat, e-mail címedet vagy ha már regisztráltál Facebook/Google/Twitter fiókoddal, akkor automatikusan beléphetsz.
  4. Amennyiben nem tudsz vagy nem akarsz más közösségi média fiókkal regisztrálni, válaszd a telefon vagy e-mail cím lehetőséget. Add meg adataidat és máris használhatod a fiókodat.

Egyéb közösségi média oldalak belépési útmutatói