TikTok regisztráció

A TikTok  rövid videók megosztásán alapuló alkalmazás, amely jelenleg a világon a 4. legnagyobb felhasználói számmal rendelkező közösségi média felület. A TikTok népszerűsége töretlen, már egymilliárdnál is több fiókot regisztráltak az applikációban, és az online iparág szakértői további dinamikus bővülést prognosztizáltak az elkövetkezendő évekre is. Alábbi ismertetőnkben a TikTok fiók regisztráció lépéseit mutatjuk be.

TikTok regisztráció mobiltelefonon, tableten

  1. A TikTok applikációt mobil eszközünkre a Google Play vagy az Apple Store felületéről töltsük le.
  2. Az oldal megnyitása után válasszunk a felkínált regisztrációs lehetőségek közül (telefonszám, e-mail cím, Facebook, Twitter vagy Google-fiók használata).
  3. A  telefonszámmal vagy e-mail címmel történő regisztráció során első lépésben adjuk meg születési dátumunkat, majd nyomjunk a ‘Következő’ gombra.
  4. A következő oldalon válasszuk ki, hogy telefonszámunkat vagy e-mail címünket adjunk meg.
  5. Ha mobilszámmal regisztrálunk, a ‘Kód elküldése’ gombra nyomva SMS-ben kapjuk meg a regisztrációs aktiváló kódot. (Az SMS-díjak felszámításra kerülnek.)
  6. Ha e-mail címmel regisztrálunk, akkor első lépésben gépeljük be e-mail címünket, majd  koppintsunk a ‘Következő’ gombra. Ezután válasszunk egy (a kritériumoknak megfelelő) jelszót, és nyomjunk a ‘Következő’ gombra.
  7. Végül megadhatunk egy tetszőleges becenevet (felhasználónevet), amit később módosíthatunk is. Ha kihagyjuk ezt a lépést, akkor automatikusan egy alapértelmezett becenevet kapunk.
  8. A folyamat befejezéséhez nyomjunk a ‘Megerősítés’ gombra.

A TikTok fiók regisztrációja asztali számítógépen

Asztali számítógépen történő regisztráció megkezdéséhez írtjuk be a https://www.tiktok.com/signup címet böngészőnkbe, vagy kattintsunk erre a linkre. A regisztráció további lépései megegyeznek a fent leírtakkal.


A TikTok regisztráció kezdőlépése, regisztrációs mód kiválasztása

TikTok regisztrációs folyamat

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: tiktok.com