Tippmix belépés, Tippmix bejelentkezés

Hirdetés

A Tippmix a Szerencsejáték Zrt. 1997-ben útjára indított sportfogadási szolgáltatása. A Tippmix óriási népszerűségnek örvend, a szerencsejátékból származó állami bevételek jelentős részét adja a hagyományos sportfogadási lehetőség. A Tippmix fogadásokat online nem, csak a lottózóirodákban lehetséges feladni. Érdemes tudni, hogy a tippmix.hu weboldalán virtuális szelvényt kitöltve,  a téteket és kötéseket beállítva egy azonosítószámot kapunk, amelyre hivatkozva megjátszható a fogadás a lottózókban.

Tippmix belépés, Tippmix bejelentkezés asztali számítógépen

  1. A fogadás megkezdéséhez gépeljük be böngészőnk címsorába a tippmix.hu-t, vagy kattintsunk erre a linkre.
  2. A megnyíló weboldalon külön belépésre a sportfogadáshoz nem lesz szükség, a fogadás megkötését elindíthatjuk weboldalon aktuálisan elérhető sportesemények mellett megjelenő gombokra kattintva.
  3. A választott sporteseményt ezután a weboldal jobb felső sarkában található ‘Szelvény’ gombra kattintva regisztrálhatjuk előzetessen fogadásra.
  4. Megadjuk a téteket, kötéseket és kombinációkat, majd a ‘Megjátszom a lottózóban’ gombra kattintva a képernyőn meg fog jelenni egy 4-9 számjegyből álló azonosítószám.
  5. Ezt  az azonosítószámot a lottózóban megadva megjátszhatjuk fogadásunkat.
  6. Ha online szeretnénk sportfogadást kezdeményezni, akkor a TippmixPro weboldalát nyissuk meg, ahol teljes mértékben online végezhetjük el a fogadás és a be és kifizetések kezelését.

Tippmix.hu belépés sportfogadáshoz

Tippmix.hu, sportfogadás hagyományos módon

 

Kapcsolódó tartalmaink

Fotó forrása: tippmix.hu