Vízművek Ügyfélszolgálat belépés, online bejelentkezés

A Fővárosi Vízművek online ügyfélszolgálati felülete valamennyi vízszolgáltatással kapcsolatos ügytípust hatékonyan és átlátható módon tesz elérhetővé a regisztrált felhasználók számára. Segítségével a vízfogyasztásra vonatkozó befizetések, a számlázás, a szerződések, és különböző szolgáltatások megrendelése is gyorsan, sorbanállás nélkül tudható le. Az alábbiakban a Vízművek Ügyfélszolgálat belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Vízművek Ügyfélszolgálat belépés online asztali számítógépen

  1. Az ügyfélszolgálatra történő belépéshez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu linket.
  2. Miután megnyitottuk az ügyfélszolgálat kezdőlapját, fogadjuk el a sütikezelési szabályzatot (cookies), majd az oldal jobb felső részén kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra,
  3. Adjuk meg a regisztráció során használt e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. Ha rendelkezünk Ügyfélkapu regisztrációval, választhatjuk a ‘Bejelentkezés Ügyfélkapuval’ opciót is a gombra kattintva.
  4. Ha helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető ügyfélszolgáltati felületre.

A belépési folyamat megkezdése a Fővárosi Vízművek online felületén

Vízművek Ügyfélszolgálat belépés online az ügyintézési folyamathoz

Vízművek Ügyfélszolgálat belépés mobiltelefonon, táblagépen

Mobileszközeinken kényelmesen használhatjuk a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálati oldalát a https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu címet megnyitva köszönhetően a webes felület  képernyőmérethez igazodó kialakításának. Külön ügyfélszolgálati applikáció egyelőre nem érhető el a Google Play vagy Apple Store oldalán.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. A belépéshez szükséges jelszót újrakérhetjük a belépési oldalt megnyitva a fent leírt folyamat szerint.
  2. A belépési oldalon a ‘Jelszó’ mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtettem a jelszavam’ linkre.
  3. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, pipáljuk be a ‘Nem vagyok robot’ jelölőnégyzetet és oldjuk meg a feladványt.
  4. Kattintsunk a ‘Küldés’ gombra.
  5. A rendszer automatikus üzenetet küld e-mail címünkre az új jelszó beállításához szükséges információkkal.

Új jelszó igénylése a Vízművek Ügyfélszolgálat online felületén

Elfelejtett jelszó, új jelszó igénylése a Fővárois Vízművek online ügyfélszolgálat használatához

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu