Vodafone belépés, Vodafone bejelentkezés

A Vodafone Group bevételét tekintve a világ legnagyobb, előfizetők száma szerint a világ második legnagyobb távközlési szolgáltatója. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. az előfizetői részesedések szerint jelenleg a második legnépszerűbb mobilszolgáltató. A céget 2023-ban a magyar állam és a 4iG Nyrt. vásárolta meg, a jövőben valószínűleg One márkanév alatt folytatja tevékenységét. Az alábbiakban a Vodafone belépés online folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Vodafone belépés, Vodafone bejelentkezés online asztali számítógépen

 1. A Vodafone online ügyintézési felület kezdőoldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.vodafone.hu webcímet és kattintsunk a jobb felső sarokban a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 2. Miután megnyitottuk a bejelentkezési oldalt, írjuk be a belépési azonosítót és a jelszót, amit a regisztráció során megadtunk. A belépési azonosítónk lehet az e-mail címünk, mobil telefonszámunk vagy MyVodafone azonosítónk.
 3. A belépési adatok beírása után kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületre.
 5. Ha problémák adódnak a bejelentkezés során a belépési oldalon (ablakban) kattintsunk a ‘Nem tudok bejelentkezni, segítséget kérek’ linkre.

A belépés megkezdése a Vodafone oldalán

Vodafone belépés megkezdése a weboldalon

Vodafone bejelentkezés mobiltelefonon, táblagépen

A Vodafone online ügyintézési felületét megnyithatjuk a https://www.vodafone.hu oldalán a ‘Bejelentezés’ linkre kattintva, vagy használhatjuk a MyVodafone applikációt is az ügyintézéshez. Az applikációt mobileszközünkre a Google Play illetve az Apples Store felületéről is letölthetjük.

 1. Nyissuk meg a https://www.vodafone.hu oldalát és a fenti lépéseket követve jelentkezzünk be a weboldalra vagy töltsük le a MyVodafone applikációt.
 2. Az applikáció letöltését követően nyomjunk az applikáció ikonjára, nyissuk meg azt.
 3. Jelentkezzünk be az applikációba a regisztráció során megadott belépési azonosítóval és jelszóval.

Elfelejtett jelszó, belépési problémák a Vodafone felületén

 1. Amennyiben elfelejtettük jelszavunkat, kezdjük meg a belépési folyamatot a fent ismertetett módon, vagy kattintsunk erre a linkre.
 2. A belépési oldalon a jelszóbeíró mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtettem a jelszavam’ linkre.
 3. Írjuk be e-mail címünket, vagy mobil telefonszámunkat vagy MyVodafone azonosítónkat.
 4. Kattintsunk a ‘Kérem az ideiglenes jelszót’ gombra.

Új jelszó igénylése a Vodafone-nál

Elfelejtett jelszó - új jelszó kérsée MyVodafe belépéshez

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: www.vodafone.hu, vodafone.hu/myvodafone