Zoom belépés, zoom bejelentkezés

Hirdetés

A Zoom jelenleg az egyik legnépszerűbb felhő alapú videó konferencia eszköz virtuális megbeszélések létrehozására, ahol akár több százan is kommunikálhatunk egymással. A távmunka és távoktatás ideális eszköze a megbeszélések lebonyolítására. Az alábbiakban a Zoom belépés módját ismertetjük.

Zoom belépés, a bejelentkezés menete a weboldalra

  1. Nyissuk meg böngészőnkben a zoom.us címet, vagy kattintsunk egyszerűen a https://zoom.us/ linkre.
  2. A böngészőnkben a fenti linkre kattintás után megnyíló oldal tetején a ‘Sign in’ gombra kattintsunk és adjuk meg a regisztráció során használt felhasználói nevünket és jelszavunkat. Ha a regisztrációhoz nem használtunk saját e-mail címet, facebook vagy google fiókunkkal is elindíthatjuk a bejelentkezési folyamatot.
  3. Klikkeljünk a ‘Continue’ gombra.
  4. A megfelelő belépési adatok megadása után beléphetünk a Zoom felületére és létrehozhatjuk online konferencia beszélgetésünk linkjét.
  5. Ha elfelejtettük jelszavunkat, akkor a belépési oldal alján található ‘Forgot password’ linkre kattintva kérhetünk újat.
Zoom belépés a felületre online

A Zoom belépés kezdő képernyője asztali számítógépen

Lehetőségünk van a Zoom applikáció használatára asztali számítógépen is, ezt a Zoom felületére történő belépés után letölthetjük.

Hogyan léphetek be a Zoom-ra mobilról?

A Zoom felületére mobil telefonról a Zoom mobil applikáció letöltése után léphetünk be. A Zoom applikációt a Google Play vagy az App Store felületről érhetjük el.

További népszerű távelérés programok