Airbnb belépés, Airbnb bejelentkezés online

Az Airnbn (eredetileg AirBedandBreakfast.com) az online szállásfoglalások piacát forradalmasító szolgáltatás 2007-ben kezdte meg működését.Újszerűsége abból adódott, hogy magánszemélyek saját ingatlanjaik egészét vagy akár csak egy részét fizetővendég-szolgáltatás végzésére alkalmassá tehetik az Airbnb-n. Az azóta eletelt időszak alatt az egyik legjelentősebb szálláshely-közvetítő céggé vált világszerte, a tavalyi évben az Airbnb bevétele már a 8 milliárd dollárt is meghaladta. Az alábbiakban az Airbnb belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Airbnb belépés asztali számítógépen, Airbnb bejelentkezés

 1. Az Airbnb belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.airbnb.hu linket és nyissuk meg az oldalt.
 2. Miután megnyitottuk az Airbnb kezdőoldalát, fogadjuk el az oldal alján a süti szabályzatot (cookies) és kattintsunk a weboldal jobb felső részén a ‘Felhasználó’ ikonra (lásd a képernyőfotót lentebb).
 3. A ‘Felhasználó’ ikonra kattintás után a lenyíló menüből válasszuk ki a ‘Bejelentkezés’ linket, és kattintsunk rá.
 4. Az oldalon megjelenő bejelentkezési lehetőségek közül válasszunk ki egyet. Ezek a következők lehetnek: bejelentkezés telefonszámmal, bejelentkezés e-mail címmel, bejelentkezés Facebook, Google, vagy Apple fiókkal.
 5. Kattintsunk a ‘Folytatás’ gombra és a kiválasztott bejelentkezési módnak megfelelően írjuk be a belépéshez szükséges kódot, vagy jelszót. Facebook, Google vagy Apple fiókkal történő belépési mód választásakor a közösségi média felületre szükséges belépnünk, és ezen keresztül fogunk az Airbnb felületére bejelentkezni,
 6. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet bennünket a regisztrált felhasználói felületre.

Belépés az Airbnb  felületére

Airbnb belépés. Airbnb bejelentkezés

Belépés az Airbnb felületére mobiltelefonon, tableten

Mobil eszközökön javasolt az Airbnb mobil applikáció letöltése, amely elérhető a Google Play vagy az Apple Store felületein.

 1. Töltsük le az Airbnb mobil alkalmazását a Google Play vagy az Apple Store  online felületéről.
 2. Letöltés után nyissuk meg az Airbnb applikációt.
 3. Nyomjunk a képernyő jobb alsó sarkában található ‘Bejelentkezés’ menüpontra.
 4. A megnyíló új oldalon nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
 5. Az oldalon megjelenő bejelentkezési lehetőségek közül válasszunk ki egyet. Ezek a következők lehetnek: bejelentkezés telefonszámmal, bejelentkezés e-mail címmel, bejelentkezés Facebook, Google, vagy Apple fiókkal.
 6. Nyomjunk a ‘Folytatás’ gombra és a kiválasztott bejelentkezési módnak megfelelően írjuk be a belépéshez szükséges kódot, vagy jelszót. Facebook, Google vagy Apple fiókkal történő belépési mód választásakor a közösségi média felületre szükséges belépnünk, és ezen keresztül fogunk az Airbnb felületére bejelentkezni,
 7. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet bennünket a regisztrált felhasználói felületre.

Új jelszó beállítása az Airbnb-n

Airbnb új jelszó beállítása

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása az Airbnb felületén

 1. Az Airbnb belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.airbnb.hu linket és nyissuk meg az oldalt.
 2. Miután megnyitottuk az Airbnb kezdőoldalát, kattintsunk a weboldal jobb felső részén a ‘Felhasználó’ ikonra.
 3. A megjelenő menüsorból válasszuk a ‘Bejelentkezés’ opciót.
 4. A bejelentkezési oldalon válasszuk a ‘Folytatás e-mail címmel’ opciót.
 5. Miután beírtuk az e-mail címünket, kattintsunk a ‘Folyatás’ gombra, majd a következő oldalon kattintsunk az ‘Elfelejtetted a jelszavadat?’ linkre.
 6. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, és kattintsunk az ‘Új jelszó kérése’.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: airbnb.hu