Címke szerinti találatok: online

Netflix belépés, Netflix bejelentkezés

A Netflix története 1997-ben indult az Egyesült Államokban, a két alapító Reed Hastings és Marc Randolph ekkor indította el DVD kölcsönző szolgáltatását, amely postai úton küldte el a filmeket az érdeklődőknek. A szolgáltatás hamar óriási népszerűségre tett szert, és 2005-ben már 5 millió előfizetőt gyűjtött össze a vállalat. 2006-tól indult streaming szolgáltatásuk, amely immár tv… Tovább olvasom »

Raiffeisen DirektNet belépés, DirektNet bejelentkezés online

A Raiffeisen DirektNet a Raiffeisen Bank szolgáltatása, ahol pénzügyeinket kényelmesen, online intézhetjük a hét minden napján, a nap 24 órájában. Az online banki rendszer elsősorban magánszemélyeknek és kisebb forgalmat lebonyolító cégek részére jelent virtuális megoldást a pénzügyi műveletek elvégzéséhez. A DirektNet oldalán az alábbi tranzakciókra van lehetőség : átutalások indítása, számlatörténet lekérdezése, mobilegyenleg feltöltése, számlafizetés,… Tovább olvasom »

Kezdőoldal

Belépési ismertetők   Levelezőprogramok Citromail belépés Freemail belépés Gmail belépés Gmail.hu belépés Hotmail belépés Outlook belépés Protonmail belépés Yahoo! Mail belépés   Közösségi média oldalak Facebook belépés Instagram belépés TikTok belépés LinkedIn belépés   Egészségügy, ügyintézés EESZT belépés, uniós oltási igazolvány letöltés eRecept lekérdezés, belépés, vény kiváltás Díjnet számla, csekk befizetése Gépjárműkereső belépés MÁV jegyvásárlás… Tovább olvasom »

MÁV vonatjegy vásárlás online, ELVIRA belépés

A  MÁV vonatjegy vásárlás online rendszere 2020. december 13-tól megújult. A régebbi, közismert nevén ELVIRA már csak menetrend keresőként funkcionál, illetve az online jegyfoglaló rendszer megújulásától számított egy évig még ezen a felületen tölthetőek le a korábban megvásárolt jegyekről szóló számlák. A MÁV új jegyvásárlási felületére az alábbi lépéseket követve léhetünk be. A leírást frissítettük … Tovább olvasom »