Címke szerinti találatok: online

SZJA online adóbevallás tervezet belépés

A személyi jövedelemadó (szja) a magánszemélyek jövedelmére kivetett adó,  amelynek bevallása évről évre esedékes. A személyi jövedelemadóról a magánszemélynek, a mezőgazdasági őstermelőnek, az általános forgalmi adó fizetésére kötelezett magánszemélynek és az egyéni vállalkozónak az idei évben 2022. május 20-ig kell bevallást benyújtania, és az adót eddig a határidőig megfizetni. A NAV 2022-ben is automatikusan, külön… Tovább olvasom »

Netflix belépés, Netflix bejelentkezés

A Netflix története 1997-ben indult az Egyesült Államokban, a két alapító Reed Hastings és Marc Randolph ekkor indította el DVD kölcsönző szolgáltatását, amely postai úton küldte el a filmeket az érdeklődőknek. A szolgáltatás hamar óriási népszerűségre tett szert, és 2005-ben már 5 millió előfizetőt gyűjtött össze a vállalat. 2006-tól indult streaming szolgáltatásuk, amely immár tv… Tovább olvasom »

Raiffeisen DirektNet belépés, DirektNet bejelentkezés online

A Raiffeisen DirektNet a Raiffeisen Bank szolgáltatása, ahol pénzügyeinket kényelmesen, online intézhetjük a hét minden napján, a nap 24 órájában. Az online banki rendszer elsősorban magánszemélyeknek és kisebb forgalmat lebonyolító cégek részére jelent virtuális megoldást a pénzügyi műveletek elvégzéséhez. A DirektNet oldalán az alábbi tranzakciókra van lehetőség : átutalások indítása, számlatörténet lekérdezése, mobilegyenleg feltöltése, számlafizetés,… Tovább olvasom »

Kezdőoldal

Belépési ismertetők   Egészségügy, ügyintézés SZJA online adóbevallás belépés EESZT belépés eRecept lekérdezés, belépés, vény kiváltás Díjnet számla, csekk befizetése Földhivatali-nyilvántartás, tulajdoni lap lekérés Gépjárműkereső belépés MÁV jegyvásárlás MVM Gázóra állás diktálás Ügyfélkapu belépés Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás belépés Számlázz.hu belépés Billingo.hu belépés FKF lom és sitt leadás, belépés időpontfoglaláshoz   Levelezőprogramok Citromail belépés Freemail belépés… Tovább olvasom »

MÁV vonatjegy vásárlás online, ELVIRA belépés

A  MÁV vonatjegy vásárlás online rendszere 2020. december 13-tól megújult. A régebbi, közismert nevén ELVIRA már csak menetrend keresőként funkcionál, illetve az online jegyfoglaló rendszer megújulásától számított egy évig még ezen a felületen tölthetőek le a korábban megvásárolt jegyekről szóló számlák. A MÁV új jegyvásárlási felületére az alábbi lépéseket követve léhetünk be. A leírást frissítettük … Tovább olvasom »