Címke szerinti találatok: Gmail

Nagytakarítást tervez a Google a Gmail fiókokban

Hamarosan életbe lép a Google az inaktív fiókokra vonatkozó új irányele, azaz 2021 júniusától két éves moratórium után törölnek minden olyan fiókot, amelyet két éve nem használnak illetve törlik a Google Drive-ról azokat a file-okat is, amelyek az ingyenes tárhelykapacitást meghaladó területet foglalnak el. A törlést számos hivatalos Google e-mail kiküldése előzi majd meg, így… Tovább olvasom »

Gmail regisztráció

A Gmail.com levelezőrendszer használatához Google fiók regisztrálása szükséges. Az alábbiakban a regisztrációs folyamatról olvashatsz bővebben. Gmail.com regisztráció az e-mail használatához lépésről lépésre Első lépésként a Google-fiók létrehozása szükséges, amelyet ingyenesen  ezen a linken végezhetünk el. A ‘Fiók létrehozása gombra kattintva megnyílik a Google fiók regisztrációs űrlapja, amelyet ki kell töltenünk. A következő adatokat írjuk be:… Tovább olvasom »

Gmail belépés: bejelentkezés a Gmail fiókba

Ebben az ismertetőben a gmail felületére történő belépésről szóló tájékoztató mellett olvashatunk a bejelentkezési problémákról, a biztonságos e-mail fiók használatról, valamint gmail.com-os címünk másik e-mail címmel történő használatáról is. Mobiltelefonról a belépési folyamat az ezen az oldalon ismertetett folyamattól eltér, erről itt írunk bővebben. A tartalombólHogyan jelentkezhetek be?Bejelentkezési problémákHa elfelejtettük az e-mail címünketHa elfelejtettük a… Tovább olvasom »

Gmail bejelentkezés

A Gmail fiókunkba történő bejelentkezés néhány lépésben megoldható, kérjük olvasd el rövid útmutatónkat a levelezőrendszerbe történő belépéssel kapcsolatban. Gmail bejelentkezés számítógépről Nyissuk meg a gmail.com webhelyet a linkre kattintva vagy a címet beírva a böngészőbe. Ha még nincs Gmail fiókunk, akkor elsőként létre kell hoznunk egyet. A Gmail fiók létrehozásának lépéseiről itt olvashatsz! Gépeljük  be… Tovább olvasom »

Gmail

A Gmail (az Egyesült Királyságban és Németországban Google Mail néven) a Google ingyenes webmail, POP3 és IMAP e-mail szolgáltatása. A szolgáltatás egyik fő jellemzőjeként több mint 15 gigabyte (sőt, egyre több) tárhelyet nyújt (2013. december 14-én), az eredeti 1 gigabájtos korlátot fölemelve. A Gmail története 2001-ben indult a Google-nél, ahol  Paul Buchheit fejlesztőmérnök indította el az ingyenes levelezőprogram kidolgozását. A projekten Paul Bucheit még egyetemista korában kezdett el dolgozni, majd a Google-nél… Tovább olvasom »

Kategória: Címkék: