Chat GPT regisztráció, Chat GPT fiók létrehozása

A Chat GPT az OpenAI cég mesterséges intelligencián alapuló technológiája.  A Chat GPT nevű mesterséges intelligenciával (MI) működő chatbot természetes nyelvfeldolgozó (NLP) algoritmusokat használ valós időben a felhasználó által feltett kérdések értelmezésére és értelmes válaszok generálására. Jelenleg speciális chat programként működik, amely öntanuló módon folyamatosan tökéletesíti magát.  A Chatbot megválaszolja akár a legösszetettebb kérdéseket is, megoldja a matematikai feladatokat, de programokat is ír. Felhasználási területe rendkívül széleskörű, az élet minden területére hatással lesz a térnyerése. A Chat GPT ingyenes regisztrációval korlátozások nélkül használható. Az alábbi ismertetőben a Chat GPT regisztráció folyamatának leírása olvasható.

Chat GPT regisztráció asztali számítógépen

  1. A Chat GPT belépéshez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://openai.com/blog/chatgpt weboldal címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk az OpenAI weboldalát, kattintsunk a weblap bal alsó részén található ‘TRY CHATGPT’ gombra.
  3. Ezután a regisztrációs oldalra érkezünk, ahol klikkeljünk a ‘Sign up’ gombra.
  4. A regisztrációhoz többféle opció közül választhatunk, regisztrálhatunk e-mail címmel és jelszóval, illetve Google- vagy Microsoft fiókunkkal.
  5. Ha az e-mail cím és jelszó megadása opciót választjuk, első lépésben írjuk be az e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Continue’ gombra.
  6. A következő oldalon adjuk meg a jelszót, amellyel a jövőben a Chat GPT szolgáltatását szeretnénk használni, majd kattintsunk a ‘Continue’ gombra. (Használjunk legalább 8 karakterből álló jelszót.)
  7. A rendszer automata üzenetet küld a megadott e-mail címünkre. Új OpenAI fiókunk véglegesítéséhez kattintsunk a ‘Verify email address’ linkre.  (A link 5 napig érvényes.)
  8. A megnyíló oldalon adjuk meg vezeték- és keresztnevünket, végezetül pedig telefonszámunkat.

Regisztráció a Chat GPT használatához

Chat GPT belépés a chathez

Regisztrációs gomb a Chat GPT használatához

Chat GPT regisztráció

Belépési lehetőségek kiválasztása

Chat GPT bejelentkezési ablak

Chat GPT regisztráció mobiltelefonon, tableten

Jelenleg nem áll rendelkezésre mobil applikáció a Chat GPT használatához. A regisztráció bármilyen méretű  kijelzőn elvégezhető, ami a regisztrációs oldal böngészőfüggetlen megjelenésének köszönhető.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: openai.com