MOL Move belépés, MOL Move bejelentkezés

Hirdetés

MOL Move néven 2022 tavaszán indult útjára a MOL Nyrt. online hűségprogramja, amely a legkényelmesebben mobilapplikációval használható. Az üzemanyag-kedvezményeken túl számos személyre szabott ajánlatot és játékokat is kínál a MOL töltőállomásokon vásárló regisztrált ügyfeleknek. A MOL Move a korábbi, Multipont elnevezésű programot váltotta le elsőként Horvátországban és Szlovéniában, majd hazánkban is. Bevezetés óta a MOL Move applikációt és weboldalt használók köre több százezres nagyságrendűre bővült. Az alábbiakban a MOL Move belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

MOL Move belépés asztali számítógépen, MOL Move bejelentkezés

 1. A MOL Move belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.molmove.hu  linket és nyissuk meg a weboldalt.
 2. Miután megnyitottuk a Mol Move kezdőoldalát, fogadjuk el az oldal alján a süti szabályzatot (cookies) és kattintsunk a weboldal jobb felső részén a ‘Belépés/Regisztráció’ gombra. A belépéshez a főoldal felső részén a ‘Lépj be vagy regisztrálj’  gombra is klikkelhetünk (lásd a képernyőfotót lentebb).
 3. A megnyíló oldalon adjuk meg MOL Move fiókunk belépési adatait (e-mail cím, jelszó), melyet a regisztráció során beállítottunk. További lehetőség a belépésre a közösségi médiás fiókunk használata. Ezek a következők: Facebook-fiók, Google-fiók, Apple-fiók.
 4. Kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. Amennyiben helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre. Közösségi médiás fiók használatakor a közösségi média belépési azonosítókkal léphetünk be az oldalra.

Belépés a MOL Move  felületére

MOL Move belépés, bejelentkezés

Belépés a MOL Move felületére mobiltelefonon, tableten

Mobil eszközökön javasolt a MOL Move mobil applikáció letöltése, amely elérhető a Google Play vagy az Apple Store felületein.

 1. Töltsük le az Airbnb mobil alkalmazását a  Google Play vagy az Apple Store felületéről.
 2. Letöltés után nyissuk meg a MOL Move applikációt az app ikonjára nyomva.
 3. Nyomjunk a ‘Belépés’ gombra az oldal középső részén.
 4. A megnyíló oldalon adjuk meg MOL Move fiókunk belépési adatait (e-mail cím, jelszó), melyet a regisztráció során beállítottunk. További lehetőség a belépésre a közösségi médiás fiókunk használata. Ezek a következők: Facebook-fiók, Google-fiók, Apple-fiók.
 5. Kattintsunk a ‘Belépés’ gombra. Amennyiben helyesen adtuk meg adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználói felületre. Közösségi médiás fiók használatakor a közösségi média belépési azonosítókkal léphetünk be az oldalra.

MOL Move belépés mobil eszközön

MOL Move belépés mobil eszközön

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása a MOL Move felületén

 1. A MOL Move-fiókhoz új jelszót állíthatunk be a belépési oldalon. Ehhez a fent ismertetett módon nyissuk meg a belépési oldalt.
 2. Kattintsunk az ‘Elfelejtettem a jelszavam’ linkre.
 3. A megnyíló oldalon írjuk be a regisztráció során a MOL Move-fiókhoz megadott e-mail címünket.
 4. Kattintsunk a ‘Megerősítő kód küldése’ gombra.
 5. A rendszer automatikus e-mail üzenetet küld a megadott e-mail címre, az új jelszó beállításához szükséges információkkal.

Új jelszó beállítása a MOL Move oldalán

Új jelszó beállítása a MOL Move-on

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: molmove.hu, molmove.hu