Allianz Ügyfélportál regisztráció, felhasználói fiók készítése

Az Allianz Ügyfélportál az Allianz Biztosító online központi ügyintézési felülete lakossági és vállalati ügyfelek számára. Segítségével kapcsolatba léphetünk a banki alkalmazottakkal, nyomon követhetjük biztosítási ügyeinket, tájékoztatást kaphatunk az aktuális biztosítási ajánlatokról, káreseményeket jelenthetünk be. Az alábbiakban az Allianz Ügyfélportál regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.


Fontos

A regisztráció során fontos, hogy az adatok egyezzenek azokkal, amelyeket a szerződéskötéskor megadtunk. A kötvényszámhoz bármelyik 2010 után kötött szerződésének azonosítóját tetszőlegesen megadhatjuk. Kizárólag olyan e-mail címet adjunk meg, amelyet rendszeresen használunk.

Allianz Ügyfélportál regisztráció asztali számítógépen

  1. Az ügyfélportál regisztrációs folyamatának megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://allianz.hu webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. A weboldal bal felső sarkában kattintsunk az ‘Ügyfélportál bejelentkezés’ linkre.
  3. A képernyő bal oldalán a ‘Bejelentkezés’ gomb alatt kattintsunk a ‘Regisztráció’ linkre.
  4. Töltsük ki a regisztrációs űrlapot (vezetéknév, keresztnév, születési dátum, mobil szám, e-mail cím).
  5. Kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
  6. Adjunk meg egy jelszót, amivel a jövőben beléphetünk a felületre és azonosíthatjuk magunkat.
  7. Automatikus sms-ben kapott kódunkat írjuk be a képernyőn megjelenő mezőbe, erősítsük meg telefonszámunkat, kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
  8. Automatikus e-mail üzenet érkezik e-mail címünkre, kattintsunk az e-mailben az aktiváló linkre a regisztráció befejezéséhez.

Regisztráció az online felületen


Regisztrációs link az űrlapon

Regisztrációs folyamat mobiltelefonon, tableten

Mobileszközökön az e-bejelentő számára még nem készült önálló mobiltelefonos applikáció. A portál böngészőfüggetlen kialakításának köszönhetően a https://allianz.hu weboldalán a képernyőmérethez alkalmazkodó módon jelenik meg a tartalom.

Kapcsolódó oldalak