Allianz ügyfélportál belépés, Allianz bejelentkezés

Az Allianz Ag. biztosítótársaság 1890-es németorzsági megalapítása óta óriási utat járt be. A vállalat a világ több mint 70 országában van jelen, Magyarországon már több mint 30 éve llianz Hungária Zrt. néven kínálja biztosítási szolgáltatásait. Az alábbiakban az Allianz ügyfélszolgáltat belépés online folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Allianz ügyfélportál belépés asztali számítógépen

  1. Az Allianz ügyfélportál online felületének megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.allianz.hu webcímet.
  2. Miután megnyitottuk az Allianz kezdőoldalát, kattintsunk a weboldal felső sorában az ‘Ügyfélportál bejelentkezés’ linkre.
  3. A bejelentkezési oldalán írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  4. A bejelentkezéskor a kétlépcsős azonosítás során a jelszó megadásán túl a mobileszközünkre kézbesített azonosító megadásával léphetünk be a rendszerbe.
  5. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára elérhető online felületre.

Bejelentkezés az Allianz ügyfélportálra

Allianz ügyfélportál belépés online

Allianz ügyfélportál belépés mobiltelefonon, táblagépen

Az Allianz weboldala bármilyen böngészőmérethez igazodik, így mobileszközeinken a fent leírt folyamatnak megfelelően használhatjuk a https://www.allianz.hu webcímen elérhető portált az ügyintézéshez. Az Allianz mobil applikációja a My Allianz Token az ügyfél-átvilágítás mellett az ügyfélportál belépéshez is használható. Az alkalmazás letölthető az Apple Store felületéről.

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása

  1. Ha elfelejtettük jelszavunkat, kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.allianz.hu címet.
  2. A belépési oldal megnyitása után kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre a jelszóbeíró mező alatt.
  3. Írjuk be a regisztráció során megadott e-mail címünket, majd kattintsunk a ‘Jelszó megváltoztatása’ gombra.
  4. Adjuk meg a mobileszközünkre a rendszer által sms üzenetben kiküldött kódot, és kattintsunk a ‘Megerősítés’ gombra.
  5. A megnyíló oldalon írjuk be az új jelszavunkat, majd írjuk be ismét és kattintsunk a ‘Megerősítés’ gombra.

Új jelszó beállítása az Allianz weboldalán

Új jelszó beállítása az Allianz felületén


Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: cp.allianz.hu