Google Fordító belépés, Google Translate bejelentkezés

A Google Fordító, eredeti nevén Google Translate a világ legismertebb online gépi fordítási szolgáltatása, jelenleg már több, mint 1 milliárd felhasználót tudhat magáénak. A 100-nál is több nyelven ‘beszélő’ szoftverrel szövegeket, dokumentumokat, teljes weboldalakat is lefordíthatunk, illetve a fordítást meg is hallgathatjuk.

A Google Fordító a cég által kifejlesztett GNMT (Google Neural Machine Translation) technológiára épül és jelentős számban támaszkodik a fordítói közösség által beküldött szövegfordításokra is. Az alábbiakban a Google Fordító belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Google Fordító belépés online asztali számítógépen

  1. A Google Fordító megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be a böngésző címsorába a https://translate.google.com címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ gombot a billentyűzeten.
  2. A megnyíló oldal jobb felső sarkában kattintsunk rá a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A Google-fiók belépési adatainkkal végezzük el a bejelentkezést.
  4. Amennyiben sikeres volt az azonosítás, a Google Fordító szolgáltatást belépett felhasználóként használhatjuk. Bejelentkezés után elmenthetjük fordításainkat, megtekinthetjük a fordítási előzményeket és fordításokat is beküldhetünk.

A Google Fordító kezdőoldala a belépési opcióval

A Google Translate kezdőoldala, Google Fordító belépés

Google Fordító bejelentkezés mobileszközön

A Google Fordító használatához mobil eszközökön a Google Fordító applikáció letöltése és használata ajánlott, az alkalmazást a Google Play felületérő itt lehet letölteni,

  1. Töltsük le a Google Fordító alkalmazást mobil eszközünkre, letöltés után nyomjunk az alkalmazás ikonjára és nyissuk meg.
  2. Amennyiben még nem vagyunk bejelentkezve a Google-fiókunkba, az applikáció megnyitása után a felső sávban lépjünk be.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: translate.google.com