Gmail regisztráció

A Gmail.com levelezőrendszer használatához Google fiók regisztrálása szükséges. Az alábbiakban a regisztrációs folyamatról olvashatsz bővebben.

Gmail.com regisztráció az e-mail használatához lépésről lépésre

  1. Első lépésként a Google-fiók létrehozása szükséges, amelyet ingyenesen  ezen a linken végezhetünk el.
  2. A ‘Fiók létrehozása gombra kattintva megnyílik a Google fiók regisztrációs űrlapja, amelyet ki kell töltenünk.
  3. A következő adatokat írjuk be: név (vezeték és keresztnév); felhasználónév, jelszó, születésnap; nem (férfi.nő); mobiltelefon szám; jelenlegi e-mail cím;  hely (Magyarország).
  4. Az adatok kitöltése után a ‘Következő lépés’ gombra klikkelve befejezhetjük a Google fiók regisztrációját.
  5. A Gmailhez használt Google-fiók jelszavával más Google-termékekhez – többek között a YouTube-hoz, a Google Play áruházhoz és a Google Drive-hoz is – hozzáférést kapunk automatikusan.
  6. A regisztráció elvégzése után a felületre belépve szabadon használhatjuk a Gmail levelezőrendszert. Belépés után időről-időre érdemes ellenőriznünk személyes adatainkat, hogy azok mindig naprakészek legyenek.
Gmail regisztráció - google fiók létrehozása

Gmail regisztrációs felület bejelentkezési oldal

 

A Gmail fiók regisztrációjakor megadott jelszavunk legyen megfelelően erős ( legyen legalább 12 karakter, kis és nagybetűk, számok egyaránt szerepeljenek benne) és soha ne adjuk ki illetékteleneknek!

Gmail.com-os e-mail cím vállalati levelezéshez

Amennyiben cégként szeretnénk használni a Gmail szolgáltatását, a Google G Suite a megfelelő választás. A G Suite amellett hogy lehetővé teszi a Gmail használatát saját domain végződéssel (pl …[email protected]), 30 GB felhőbeli tárhelyet, fájlmegosztási és videokonferencia-szolgáltatást, valamint non-stop ügyféltámogatást és további szolgáltatásokat is biztosít. Szükség esetén korlátlan tárhelyre is bővíthetjük a szolgáltatást.

A G Suite szolgáltatásra erre a linkre kattintva lehet regisztrálni.