Google Jelszókezelő belépés, bejelentkezés online

A Google Jelszókezeló eszköz segítségével a Google böngészőben tárolhatjuk az online felületekhez szükséges belépési jelszavainkat, így nem szükséges megjegyeznünk azokat. A jelszavak a Google felhő szolgáltatásban kerülnek letárolásra, így bármilyen eszközön eléérhetjük őket, amikor belépünk a Google fiókba a Google böngészőn keresztül. A jelszavak tárolásán kívül a jelszavak vizsgálatát is elvégezhetjük ezzel a hasznos eszközzel, így szükség esetn erősebb jelszót is beállíthatunk a belépéshez Az alábbiakban a Google Jelszókezelő belépés folyamatát ismertetjük.


Google Jelszókezelő belépés asztali számítógépen

  1. A Google Jelszókezelőt nyissuk meg erre a linkre kattintva, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://passwords.google.com webcímet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt.
  2. Miután megnyitottuk a Google Jelszókezelő kezdőoldalát, kattintsunk az oldal jobb felső részén a ‘Bejelentkezés’ gombra.
  3. A jelszókezelő használatához be kell lépnünk a Google-fiókba. Adjuk meg Google-fiókunkhoz tartozó e-mail címet, majd kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
  4. Adjuk meg a fiókunkhoz tartozó jelszót, és kattintsunk a ‘Tovább’ gombra ismét.
  5. Amennyiben helyesen adtuk be a belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet a Google-fiókba és a jelszókezelő felületre irányít.
  6. Ha a belépéshez kétlépcsős azonosítást is használunk, az e-mail cím és a jelszó beírása után ezt az azonosítási formát is el kell végeznünk a bejelentkezéshez.

Belépés a jelszókezelő felületre


Belépés mobiltelefonon, tableten

A Google Jelszókezelő használatához nyissuk meg a https://passwords.google.com webcímet. Amennyiben be vagyunk jelentkezve a Google-fiókunkba, a rendszer a mentett jelszavak listáját azonnal megjeleníti. Ha nem vagyunk a Google-fiókunkba bejelentkezve, a fent ismertetett módon léphetünk be a jelszókezelő felületére.

Kapcsolódó oldalak