Instagram regisztráció, Insta fiók regisztráció

Hirdetés

Az Instagram egy  eredetileg iOS operációs rendszerre készült mobil applikáció melynek segítségével fotókat és rövid videókat oszthatunk meg az interneten. Az Instagram sikerét a fotókhoz szűrők (effektek) alapozták meg,  jelenleg közel 325 millió aktív felhasználója több milliárd fotót töltött fel a rendszerbe.

Az Instagram regisztráció menete lépésről lépésre

  1. Első lépésként nyissuk meg az instagram.com oldalát.
  2. A megnyíló oldalon adjuk meg e-mail címünket vagy mobil telefonszámunkat, teljes nevünket, felhasználói nevünket és jelszavunkat vagy klikkeljünk a ‘Bejelentkezés a Facebookkal’ gombra.
  3. Ha az e-mail címmel illetve mobil telefonszám megadásával történő regisztrációt választottuk, klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra, a Facebook belépéssel történő login automatikusan megtörténik amennyiben a Facebook oldalunkra be voltunk jelentkezve. Ellenkező esetben meg kell adnunk Facebook fiókunk bejelentkezési adatait.
Instagram regisztráció

Így néz ki az Instagram regisztrációs oldal

Hogyan regisztrálhatok az Instagramra mobilról?

  1. Töltsük le okostelefonunkra az Instagram alkalmazást itt. iOS-re, Android operációs rendszerre, Windows operációs rendszerre.
  2. A letöltés és telepítés után klikkeljünk az Instagram ikonra.
  3. A megnyíló oldalon klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra és adjuk meg az e-mail címünket, majd klikkeljünk a ‘Következő ‘ gombra. Választhatjuk a Facebook belépés opciót is, ekkor nem szükséges megadnunk felhasználói nevünket és jelszavunkat, amennyiben már rendelkezünk Facebook fiókkal.