Instagram regisztráció

Hirdetés

Az Instagram egy  eredetileg iOS operációs rendszerre készült mobil applikáció melynek segítségével fotókat és rövid videókat oszthatunk meg az interneten. Az Instagram sikerét a fotókhoz szűrők (effektek) alapozták meg,  jelenleg közel 325 millió aktív felhasználója több milliárd fotót töltött fel a rendszerbe.

Instagram regisztráció

Az Instagram regisztráció lépései – asztali számítógépet használóknak

  1. Első lépésként nyissuk meg az instagram.com oldalát.
  2. A megnyíló oldalon adjuk meg e-mail címünket vagy mobil telefonszámunkat, teljes nevünket, felhasználói nevünket és jelszavunkat vagy klikkeljünk a ‘Bejelentkezés a Facebookkal’ gombra.
  3. Ha az e-mail címmel illetve mobil telefonszám megadásával történő regisztrációt választottuk, klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra, a Facebook belépéssel történő login automatikusan megtörténik amennyiben a Facebook oldalunkra be voltunk jelentkezve. Ellenkező esetben meg kell adnunk Facebook fiókunk bejelentkezési adatait.

Az Instagram regisztráció lépései – okostelefont használóknak

  1. Töltsük le okostelefonunkra az Instagram alkalmazást itt. iOS-re, Android operációs rendszerre, Windows operációs rendszerre.
  2. A letöltés és telepítés után klikkeljünk az Instagram ikonra.
  3. A megnyíló oldalon klikkeljünk a ‘Regisztráció’ gombra és adjuk meg az e-mail címünket, majd klikkeljünk a ‘Következő ‘ gombra. Választhatjuk a Facebook belépés opciót is, ekkor nem szükséges megadnunk felhasználói nevünket és jelszavunkat, amennyiben már rendelkezünk Facebook fiókkal.