Reddit regisztráció, Reddit fiók készítése

A Reddit egy online közösségi média platform, ahol felhasználók cikkeket, képeket és linkeket oszthatnak meg, valamint megbeszéléseket folytathatnak különféle témákban, amelyeket „alreddit”-eknek vagy „subreddit”-eknek neveznek. A Redditet 2005-ben alapították, és azóta egyre növekvő felhasználóbázissal rendelkezik világszerte. A platformon különböző „subreddit”-ek találhatók, amelyek rengeteg eltérő témát fednek le, így mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő közösséget. Az alábbiakban a Reddit regisztráció folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Reddit regisztráció, Reddit fiók létrehozása asztali számítógépen

 1. Nyissuk meg a Reddit kezdőoldalát, kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.reddit.com címet és nyomjuk meg az ‘Enter’ billentyűt’.
 2. Miután megnyitottuk a főoldalt, fogadjuk el a felpattanó sávban megjelenő adatvédelmi szabályokat, és az oldal tetején található menüsor jobb oldalán kattintsunk a három pontra, majd ezt követően a ‘Sign up’ linkre.
 3. Az oldalon megjelenő felpattanó ablak alján kattintsunk a ‘Sign up’ linkre.
 4. Újabb felpattanó ablak jelenik meg, itt választhatunk a Google és Apple fiókkal történő regisztráció vagy a hagyományos e-mail címmel történő regisztráció között.
 5. A Google vagy Facebook fiókon keresztüli regisztráció használatához kattintsunk a közösségi média szolgáltatók valamelyikének gombjára, és végezzük el a Reddit és Google vagy Apple fiókok összekapcsolását.
 6. E-mail cím használatához adjuk meg e-mail címünket az e-mail mezőben, és kattintsunk a ‘Continue’ gombra.
 7. Adjuk meg a ‘username’ mezőben felhasználói nevünket, a ‘password’ mezőben jelszavunkat, pipáljuk be az ‘I am not a robot’ opciót, végül kattintsunk a ‘Continue’ gombra.
 8. A Reddit felületen a regisztrációs folyamat végén adjuk meg nemünket, érdeklődési körünket, és várjuk meg, amíg a rendszer automatikusan elvégzi a Reddit személyre szabását részünkre.
 9. Ne felejtsük el aktiválni regisztránciókat, amelyet az automatikus e-mailben található gombra kattintva vagy sms üzenetben érkező aktiváló kódot a képernyőn megjelenő mezőbe beírva tehetünk meg. E-mailben a ‘Verify email address’ gombra kattintsunk.

Reddit regisztráció online

Rddit regisztráció online, Reddit fiók létrehozása

Regisztráció mobiltelefonon, tableten

A Reddit mobileszközökön a legfelhasználóbarátabb élményt a Reddit applikáció használatával nyújtja, az applikáció letölthető a Google Play vagy az Apple Store áruházak felületeiről.

 1. Töltsük le a Reddit applikációt az alkalmazás áruházból (Google Play, Apple Store), és nyissuk meg az alkalmazás ikonjára nyomva.
 2. Válasszunk a regisztrációs lehetőségek közül: telefonszám, Google / Apple fiók, vagy e-mail cím, majd nyomjunk a ‘Continue’ gombra.
 3. Google vagy Apple fiók választása esetén végezzük el a Reddit és a Google vagy Apple fiókok összekapcsolását.
 4. E-mail cím vagy telefonszám opció választásakor adjuk meg ezeket az adatokat majd a ‘Continue’ gombra nyomva töltsük ki a felhasználói név és jelszó mezőket, nyomjunk a ‘Continue’ gombra.
 5. Adjuk meg érdeklődési körünket, és a rendszer automatikusan beállítja a Reddit felhasználói felületét részünkre.
 6. Ne felejtsük el aktiválni regisztránciókat, ezt az automatikus e-mailben található gombra nyomva vagy sms üzenetben érkező aktiváló kódot a képernyőn megjelenő mezőbe beírva tehetünk meg. E-mailben a ‘Verify email address’ gombra nyomjunk.

Regisztrációs lehetőségek mobileszközökön

Reddit fiók regisztrációja mobileszközökön

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: reddit.com, play.google.com