Netrisk belépés, Netrisk bejelentkezés

A Netrisk Magyarország első, és legnagyobb online biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó társasága. Az 1994-ben alapított Netrisk teljes körű alkuszi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára, beleértve a kötelező gépjármű felelősség biztosítást (KGFB) is. Az alábbiakban a Netrisk belépés folyamatát ismertetjük lépésről lépésre.

Netrisk belépés online asztali számítógépen

  1. A Netrisk kezdőoldalának megnyitásához kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.netrisk.hu címet és nyomjuk le billentyűzetünkön az ‘Enter’ gombot.
  2. Miután megnyitottuk a kezdőoldalt, a jobb felső sarokban kattintsunk a ‘Profilom’ gombra.
  3. A belépési oldalon írjuk be a regisztráció során megadott felhasználói nevünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
  4. Amennyiben sikeres volt a beazonosítás, a rendszer automatikusan beléptet a regisztrált felhasználók számára hozzáférhető online felületre.

Netrisk bejelentkezési oldal

Netrisk belépés, Netrisk bejelentkezés

Elfelejtett jelszó bejelentkezésnél, belépési problémák

  1. A belépéshez szükséges jelszó újra beállítását a bejelentkezési oldal megnyitásával kezdjük el, kattintsunk erre a linkre,
  2. A főoldal jobb felső részén kattintsunk a ‘Profilom’ gombra.
  3. A belépési oldalon a jelszó beíró mező alatt kattintsunk az ‘Elfelejtette jelszavát?’ linkre.
  4. Adjuk meg e-mail címünket vagy felhasználó nevünket (azonosítóját), illetve magánszemély esetén a születési dátumot, jogi személy esetén adószámot, és az űrlap alján kattintsunk a ‘Tovább’ gombra.
  5. Kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat az új jelszó beállításához.

Netrisk bejelentkezés mobileszközökön

A Netrisk szolgáltatásaihoz jelenleg külön mobil applikáció nem érhető el, a mobileszközökön a Netrisk weboldala a böngészőtől független megjelenítésnek köszönhetően funkcionálisan könnyen használható.


Elfelejtett jelszó – új jelszó kérése

 

Elfelejtett jelszó, új jelszó kérése a Netrisk oldalán

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: netrisk.hu, netrisk.hu