Opten belépés, Opten bejelentkezés

Az OPTEN Magyarország legnépszerűbb céginformációs adatbázisa, melynek első verziója több, mint két évtizedes múltra tekint vissza. A 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként indult cég mára már 100 főnél is több alkalmazottat tudhat magáénak, a folyamatos termék és szolgáltatásfejlesztésnek köszönhetően pedig továbbra is a legnépszerűbb a céges információs online adatbázisok között. Az alábbiakban az Opten belépés folyamatáról szóló ismertetőnk olvasható.

Opten belépés asztali számítógépen, Opten bejelentkezés

 1. Az Opten belépés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.opten.hu linket és nyissuk meg az oldalt.
 2. Miután megnyitottuk az Opten kezdőoldalát, kattintsunk a weboldal jobb felső részén a ‘Belépés’ gombra.
 3. A megjelenő belépési ablakba írjuk be a regisztráció során megadott felhasználónevünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a ‘Belépés’ gombra.
 4. Amennyiben helyesen adtuk meg belépési adatainkat, a rendszer automatikusan beléptet bennünket a regisztrált felhasználói felületre.

Belépés az Opten online felületére

Opten belépés online, Opten bejelentkezés

Belépés mobiltelefonon, tableten

Mobil eszközökön javasolt az Opten CégTár mobil applikáció letöltése, amely elérhető a Google Play vagy az Apple Store felületein.

 1. Töltsük le az Opten CégTár mobil alkalmazást a a Google Play vagy az Apple Store oldalairól.
 2. Letöltés után nyissuk meg az Opten CégTár applikációt.
 3. A megjelenő kezdőképernyőn írjuk be a belépéshez a regisztráció során megadott felhasználónevünket és jelszavunkat.
 4. Nyomjunk a ‘Bejelentkezés’ gombra. Ha a következő belépéskor nem szeretnénk beírni ismét a belépési adatainkat jelöljük be az ‘Emlékezz rám’ opciót.

Új jelszó beállítása 

Opten belépés, új jelszó beállítása

Elfelejtett jelszó, új jelszó beállítása az Opten oldalán

 1. A bejelentkezés megkezdéséhez kattintsunk erre a linkre, vagy írjuk be böngészőnk címsorába a https://www.opten.hu linket és nyissuk meg az oldalt.
 2. Miután megnyitottuk az Opten kezdőoldalát, kattintsunk a weboldal jobb felső részén a ‘Belépés’ gombra.
 3. A megjelenő belépési ablak alján kattintsunk az ‘Elfelejtett jelszó’ linkre.
 4. A megjelenő oldalon írjuk be a felhasználónevünket a mezőbe, fogadjuk el az adatkezelési szabályzatot, majd kattintsunk a ‘Jelszó visszaállítása’ gombra.
 5. A rendszer automatikus üzenetet küld a regisztráció során megadott e-mail címünkre, amely tartalmazza az új jelszó beállításához szükséges információkat.

Kapcsolódó oldalak

Fotó forrása: opten.hu